Đorđe je bio neplivač, ušao u vodu da se rashladi: Detalji tragedije u Kruševcu - mladić (21) se na bratove oči utopio u Zapadnoj Moravi!

05.07.2022

10:45

0

Telo je pronađeno pola kilometra uzvodno od mosta u Jasiki

Đorđe je bio neplivač, ušao u vodu da se rashladi: Detalji tragedije u Kruševcu - mladić (21) se na bratove oči utopio u Zapadnoj Moravi!
Ilustracija - Copyright Pixabay

Telo Đorđa Nedeljkovića (21) iz Velike Kruševice kod Kruševca, za kojim se od ponedeljka oko 17 sati tragali nakon što je nestao u Zapadnoj Moravi u ataru sela Jasika, pronađeno je danas oko 11.30 sati.

Kako se saznaje, telo je pronađeno pola kilometra uzvodno od mosta u Jasiki.

Mlađi brat J. N, koji je, na žalost, video kako njegovog brata guta reka, tek što je završio osmi razred.

- Đorđe je bio neplivač. Otišao je sa mlađim bratom da se malo osveže. Ali, povukla ih je voda. Mislio je da će se izvući na obalu. Velika tragedija - ispričao je Đorđev stric, Milomir Nedeljković.

Đorđe je bio zaposlen u fabrici DC SMITH već godinu dana. Kako saznajemo, završio je Politehničku školu “Milutin Milanković”, ali mu je želja oduvek bila da nosi policijsku uniformu.

Đorđe je živeo sa majkom Milicom i sa mlađim bratom. Pre pet godina ostali su bez oca.

Neutešni stric nam svedoči da je Đole, kako su ga zvali u porodici, bio vrlo vredan. Nije imao poroka, svojevremeno se bavio sportom, ali ne i plivanjem.

Dežurna služba Vatrogasno-spasilačke jedinice Kruševac, dobila je ponedeljak oko 18 sati dojavu da je na potezu sela Jasika i Kikljun, na oko kilometar uzvodno od mosta u Jasici nestalo lice.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike