Lokalni fudbaler izazvao udes u kom je povređeno petoro mladih: Sleteo s puta posle provoda

04.07.2022

13:30

0

Vozač S. T. i sam zadobio lakše povrede

Lokalni fudbaler izazvao udes u kom je povređeno petoro mladih: Sleteo s puta posle provoda
Ilustracija - Copyright RINA

Petoro mladih povređeno je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas u ranim jutarnjim satima u mestu Klenje kod Bogatića, kada je automobil sleteo sa puta. Automobilom je upravljao S. T (21). i on je zadobio lakše povrede, dok je dvoje teže povređenih zadržano na bolničkom lečenju.

Prema prvim informacijama, S. T., inače lokalni fudbaler, vozio je auto, a sa njim je u vozilu bilo još četovoro prijatelja. Pretpostavlja se da su se vraćali iz provoda, kad je on izgubio je kontrolu nad vozilom i sleteo sa puta, a tom prilikom povređeni su svi putnici. Nije bilo drugog automobila, uzrok nesreće je, po svemu sudeći, neprilagođena brzina i alkohol.

- Ekipa Hitne pomoć brzo je stigla na mesto nesreće i sve povređene prevezla u bolnicu u Bogatiću, a dvoje je zbog težine povreda moralo da bude prebačeno u bolnicu u Šapcu. Vozač je podvrgnut alkotestiuodmah i pokazalo se da u krvi ima 1,46 promila alkohola i posle ukazane pomoći sporveden je na trežnjenje.

Stanovnici rodnog mesta vozača S. T. ispričali su da se radi o jednom izuzetno dobrom mladiću i da ne znaju kako se ovakva stvar dogodila.

- Bio je odličan fudbaler. Igrao je za lokalni klub, a sada radi u jednom kafiću. Nikada nije bio problematičan, ali ljudi kažu da su sinoć bili u provodu u jednoj diskoteci u Bogatiću i da su malo više popili nego što je trebalo, te da je zbog alkohola skrenuo sa puta - ispričao je jedan njegov komšija.

Prema kazivanju meštana, rano je ostao bez oca, petoro dece je u kući, a majka ih podiže sama od kad im je otac umro.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike