Otkriven stan u kom je boravio ubica Milića Šakovića: "Škaljarac" ubijen posle nekoliko sati od dolaska u Budvu!

03.07.2022

12:15

0

Danima pre nego što je likvidiran Minja Šaković boravio u Podgorici

Otkriven stan u kom je boravio ubica Milića Šakovića: "Škaljarac" ubijen posle nekoliko sati od dolaska u Budvu!
sakovic ubistvo - Copyright Printscreen/YouTube/Vijesti online/Profimedia

Podgoričanin Milić Minja Šaković ubijen je svega nekoliko sati pošto je u Budvu stigao iz Podgorice, a istražitelji su, kako javljaju crnogorski mediji, otkrili i stan u kom je boravio ubica. On je nacodno u stanu boravio duže vremena i iz njega je nadzirao Šakovića kad je ranije dolazio u Budvu.

Šaković je, da podsetimo, likvidiran 17. juna oko 23.30 časova ispod zidina Starog grada, a danima pre toga navodno je boravio u Podgorici.

Iako su u prvim danima istrage iz Uprave policije nezvanično tvrdili da je egzekutor ostavio otiske prstiju na haubi automobila na koji je naleteo prilikom bekstva, ali ni DNK trag istražitelje nije odveo do ubice.

Istražitelji su dobili precizne informacije s kim se Šaković sreo nakon što je stigao u Budvu, šta je radio i gde je boravio. Navodno, u Budvu je stigao oko 15 sati i odmah se u restoranu "The Old Fisherman’s Pub" sreo sa svojim mlađim bratom Novakom, a potom je otišao u restoran "Hemingvej", gde je sedeo sa prijateljem E. R.

Inspektori su utvrdili da je Šaković, nešto kasnije, sa bratom otišao na bazen hotela "Avala", gde im se oko 18 sati pridružio Đ. I. Mlađi Šaković tada je otišao kući, a Minja i Đ. I. ostali su na bazenu neko vreme, posle čega je i Podgoričanin otišao u stan u kom je boravio.

Inspektori sumnjaju da je egzekutoru javljeno da je Šaković oko 22 sata izašao iz stana, zbog čega su i proveravali da li se na snimcima nadzornih kamera sa tog objekta vidi da li ga je neko nadzirao u noći 17. juna. Taj trag ih je odveo do stana u kom je ubica boravio duže vremena i iz kog je i ranije nadzirao Šakovića.

E. R. i Đ. I. su navodno pripadnici "škaljarskog klana".

Tokom istrage utvrđeno je i da Milić Šaković nije dolazio u Budvu od 12. do 17. juna, već da je boravio u Podgorici, gde je navodno i provodio najviše vremena. Istražitelji su proveravali i njegovo kretanje u Podgorici, a pregledom snimaka sa nadzornih kamera utvrđuju da li ga je i ko pratio u rodnom gradu.

Njegovi prijatelji i članovi porodice, koji su dali izjave policiji, ispričali su da su svi znali da je Miliću ugrožena bezbednost, ali da on o tome nije konkretno razgovarao sa njima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike