Čuvenog profesora i suprugu vozač udario na pešačkom: "Nosio ju je 10 metara, srećom, slomila je samo jedan pršljen!" (FOTO)

02.07.2022

08:25

0

Uznemirujuću informaciju podelio je profesor Vladimir Koprivica

Čuvenog profesora i suprugu vozač udario na pešačkom: "Nosio ju je 10 metara, srećom, slomila je samo jedan pršljen!" (FOTO)
mn press profimedia korpivica - Copyright MN Press/Profimedia

Čuveni profesor Vladimir Koprivica oglasio se na Instagramu gde je podelio fotografiju nakon udesa u kom su povređeni on i njegova supruga Dragana.

Prema informacijama koje je podelio, u subotu oko 21.30, automobil marke "citroen" je na pešačkom prelazu "pokupio" bračni par.

MN Press
 

- Sinoć oko 21.30, nesavesni vozač udario je moju ženu Draganu i mene na pešačkom prelazu. Samo sam se dobro ugruvao, a Draganu je podigao na haubu, nosio desetak metara, a onda je pala na trotoar. 

 

 

U ovoj nesreći, velika je sreća, ako tako može da se kaže, da je polomila samo prvi lumbalni pršljen, jer sam očekivao brojne prelome.

 Hvala svima koji su odmah pritekli u pomoć, posebno Hitnoj pomoći i policiji koju su brzo došli. Vozači, pažljivo vozite i ne pijte! U jednom trenu možete promeniti život nekom drugom i sebi - poručio je profesor Koprivica.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike