Maloletnik u Borči ukrao novac za bolesnu decu! Policija pronašla lopova sa snimka koji je razbesneo Srbiju! (VIDEO)

30.06.2022

17:05

0

Autor: I. P.

Protiv sedamnaestogodišnjaka će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku

Maloletnik u Borči ukrao novac za bolesnu decu! Policija pronašla lopova sa snimka koji je razbesneo Srbiju! (VIDEO)
pekara dzo kradja - Copyright Printscreen Instagram/192.rs

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu identifikovali su i pronašli sedamnaestogodišnjeg muškarca koji je, kako se sumnja, sinoć oko 21.50 časova iz jedne pekare u Ulici bratstva i jedinstva u Borči ukrao kutiju sa novcem prikupljenim u humanitarne svrhe.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo krađa, protiv sedamnaestogodišnjaka će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku Odeljenju za maloletnike Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Na snimku objavljenom na Instagram stranici 192_rs se vidi mladić kako na drzak način krade kutiju iz pekare u Borči izazvao je bes javnosti.

Na pomenutom snimku može se videti da  jedan muškarac stoji kod vitirine s pecivima, a potom u pekaru uleće drugi u sivoj majici, uzima kutiju i istrčava.

Još jedan mladić i muškarac koji je već bio u pekari kada je lopov ušao krenuli su za njim nakon što je radnica pekare izletela.

Inače, krađa humanitarne pomoći kažnjiva je u najgorem slučaju zatvorskom kaznom do osam godina. Podložna je moralnoj osudi, ali ne i posebno prepoznata u Krivičnom zakoniku, te se može tretirati kao obična ili teška krađa.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike