"Bio je sav krvav! Tražio je da mu pomognem": Oglasio se drug muškarca ranjenog u Bloku 70 - hitno ga odvezao u bolnicu!

30.06.2022

08:47

0

Upucani muškarac policiji je rekao da ne poznaje čoveka koji ga je odvezao u Urgentni centar, ali je tokom istrage utvrđeno da se ipak poznaju

"Bio je sav krvav! Tražio je da mu pomognem": Oglasio se drug muškarca ranjenog u Bloku 70 - hitno ga odvezao u bolnicu!
viber_image_2022-06-27_21-50-46-398 - Copyright 24sedam

Inspektori beogradske policije obavili su razgovor sa I. M. koji je ukazao pomoć ranjenom Danijelu P. (38) u ponedeljak nakon pucnjave na Novom Beogradu, u Bloku 70.

Prema saznanjima, upucani muškarac policiji je rekao da ne poznaje čoveka koji ga je odvezao u Urgentni centar, ali je tokom istrage utvrđeno da se ipak poznaju.

- Danijel je poznanik moje partnerke. U ponedeljak oko 20 sati pozvonio mi je na vrata stana. Bio je sav krvav. Tražio je da mu pomognem. Iz kupatila sam uzeo peškir i dao mu kako bi zaustavio krvarenje. Stavio sam ga u kola i odvezao u bolnicu. Tokom vožnje nije mi rekao ni ko ga je ranio, niti je pričao o slučaju - izjavio je muškarac koji je pomogao povređenom, kaže sagovornik blizak istrazi.

I.M. je nakon saslušanja pušten kući, piše Telegraf.

24sedam
 

Prema poslednjim informacijama, policija je identifikovala napadača i raspisala potragu jer ga nije pronašla na kućnoj adresi.

24sedam
 

Danijel P. upucan je u ponedeljak oko 20 časova na Novom Beogradu. U Urgentni centar primljen je sa ranom u grudnom košu. Policiji je rekao da ga je "pogodio zalutali metak i da se nikome nije zamerio".

On je od ranije poznat policiji.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike