Biljanin ljubavnik tvrdi da nije ubio njenog muža! "Govorila mi je da je on u Rusiji i da imaju probleme u braku"

29.06.2022

15:11

1

Autor: 24sedam

"Ko je ubio Biljaninog muža apsolutno mi nije poznato"

Biljanin ljubavnik tvrdi da nije ubio njenog muža! "Govorila mi je da je on u Rusiji i da imaju probleme u braku"
Biljana S. - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Biljana S. (38), pronađena je mrtva u Velikom Trnjanu u nedelju, a srpsku javnost je šokiralo otkriće zabetoniranog tela njenog muža Ivana S. u podrumu porodične kuće i to na dan njene sahrane.

Mladi advokat Aleksandar Lazarević (28) koji je bio u ljubavnoj vezi sa Biljanom, oglasio je povodom ovog slučaja i navoda da je on, zajedno sa Biljanom, umešan u Ivanovo ubistvo.

Lazarević je, prema saznanjima 24sedam, saslušavan gotovo čitav dan. Meštani navode i da je osumnjičen da je sa Biljanom Stojanović pre tri godine zabetonirao telo njenog muža. Biljana je prema prvim rezultatima istrage preminula od posledica trovanja u pomoćnom objektu na imanju svoje porodice.

Policija za sada nema dokaza da je Lazarević počinio zločin, a prethodnih dana je inspektorima ispričao detalje odnosa sa Biljanom.

- Ko je ubio Biljaninog muža apsolutno mi nije poznato. Ja nisam učestvovao u tom zločinu. Zatečen sam i njenom smrću, a posebno saznanjem da me neko poveže sa ubistvom njenog supruga odnosno da sam sa njom počinio zločin i posle njene smrti to otkrio policiji. To je nečija sumanuta izmišljotina - rekao je Aleksandar Lazarević koji ne krije da je sa nesrećnom ženom bio u ljubavnoj vezi i da se povremeno viđao sa njom.

Biljanin ljubavnik tvrdi da je u šoku i da je za njega pretežak zadatak da dokaže istinu.

- Poslednji dani su mi pakleni i veliki su šok i za moje roditelje koji su me odgajali da budem pošten i vredan čovek. Mrcvarim se da dokažem da sam nevin. Splet okolnosti me povezao sa Biljanom i sa njom sam bio u stalnom kontaktu, a povremeno smo se viđali. Pomagao sam joj koliko sam mogao i materijalno zbog troje dece koje je sama gajila. Govorila mi je da joj je muž u Rusiji, ali da imaju probleme u braku i da više nisu emotivo na istim talasnim dužinama. Ne znam kad su se posledni put videli, a ja sam nju video pre desetak dana - ispričao je Lazarević za Republiku.

Lazarević kaže da nije primetio oscilacije u njenom ponašanju i da je bilo šta nagoveštavalo da ima neki veliki problem.

- Ponašala se uobičajeno. Nisam mogao ni da pretpostavim da će nauditi sebi. Čekam rezultate obdukcije da definitivno saznam kako je okončala život. Nisam bio na njenoj sahrani jer mi niko nije javio kada je zakazana - kazao je Lazarević za pomenuti portal.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike