Vršac zavijen u crno nakon tragedije: O Milošu komšije imaju samo reči hvale - pre četiri meseca ostao bez dede, jutros slučajno upucao oca?

27.06.2022

21:18

0

Mladić je odmah pozvao Hitnu pomoć, ali njegovom ocu nije bilo spasa

Vršac zavijen u crno nakon tragedije: O Milošu komšije imaju samo reči hvale - pre četiri meseca ostao bez dede, jutros slučajno upucao oca?
Zgrada u kojoj je Komarac ubio transvestita Darka Vujanovića - Copyright 24sedam/Google map/ATA Images

Miloš S. (23) iz Vršca, koji je jutros navodno iz nehata ubio svog oca, tek nekoliko godina je bio zaposlen kao policajac.

Kako pričaju komšije, nisu ni naslutili da se nešto dešava, sve do trenutka kada nisu začuli sirene i videli ekipe Hitne pomoći. Sve se odigralo u Miloševom porodičnom domu, a kako se sumnja, on je hicem iz službenog pištolja iz nehata pogodio svog oca u grudi.

Odmah je pozvao Hitnu pomoć, ali muškarcu nažalost nije bilo spasa, preminuo je na putu do bolnice prenose Novosti.

O momku imaju samo reči hvale

Mladić je odmah priveden, a kako nezvanično saznaju Novosti, policija ima samo reči hvale za svog kolegu. On će nakon zadržavanja od 48 sati biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, kada će biti kvalifikovano delo, koje će mu se staviti na teret.

- Reč o najverovatnije o ubistvu iz nehata, ali ćemo tek nakon izveštaja veštaka i saslušanja moći da utvrdimo šta se zaista dogodilo i sa koje daljine je pucano. Jer, očevidaca nije bilo - rečeno je u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu.

Komšije su u stanju šoka nakon tragedije koja je zadesila njihov kraj.

- Velika nesreća, pogotovo što su Miloš i Goran živeli sami, nakon što ih je majka pre više godina napustila. Nisu bili konfliktni. Ne verujemo da je ovo rezultat neke svađe. Slagali su se - kaže jedna komšinica, dodajući:

- Ništa nismo čuli tog jutra, sve dok nisu došli Hitna pomoć i policija. Videli smo komšiju na nosilima. Posle su nam samo saopštili da je podlegao povredama.

Kako priča, otac je bio veoma ponosan na sina kada je postao policajac.

- Radio je kao obezbeđenje u jednoj banci u centru grada, a samo nekoliko nedelja pre smrti, zadobio je teške telesne povrede, kada ga je udario automobil dok je vozio električni bicikl.

O Milošu pričaju da je bio fin i povučen.

-  Voleo je borilačke sportove i policijsku uniformu. Važi za pravednog i čoveka koji uvek hoće da pomogne.

Pre četiri meseca je sahranio dedu koji je živeo sa njima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike