Ovo su mladići koji su poginuli u Čačku: Sa proslave punoletstva sleteli u smrt - meštanin slučajno pronašao njihov automobil (FOTO)

26.06.2022

12:38

0

Pretpostavlja se da su pre pada udarili u drvo i isprevrtali se

Ovo su mladići koji su poginuli u Čačku: Sa proslave punoletstva sleteli u smrt - meštanin slučajno pronašao njihov automobil (FOTO)
nesreca cacak poginuli - Copyright RINA/Instagram/192,rs

U stravičnoj nesreći kod Čačka poginula su četiri mladića O.V. (19), I.S. (19), N.Z. i L.M. Njihov automobil u koritu reke Kamenica pronašao je meštanin na putu do prodavnice.

Prema prvim informacijama, mladići su se vraćali sa proslave punoletstva iz pravca sela Jančić ka Čačku, kada su izgubili kontrolu nad automobilom na mostu i sleteli u korito reke Kamenica.

Pretpostavlja se da su pre pada udarili u drvo i isprevrtali se.

Instagram/192,rs
 

Automobil primetio meštanin

Slupani automobil rano jutros prvi je primetio jedan od meštana kada je krenuo do prodavnice, koji je i obavestio policiju.

Sva četiri nastradala mladića su iz Čačka, a kako kažu oni koji su ih poznavali bili su deca za primer. 

Prema nezvaničnim saznanjima, oni su poginuli usled povreda zadobijenih od siline udara i prevrtanja.

Vatrogasi su na licu mesta, kao i ekipa hitne pomoći, a tela nastradalih mladića se prema izveštajima sa terena i dalje nalaze u vozilu. Daljom istragom biće poznat tačan uzrok ove nesreće.

Na snimku iz drona vidi se da je reč o putu, okruženom rastinjem, pa se pretpostavlja da je sve to zavaralo vozača, koji nije video da nailazi na zavoj. Iako je najverovatnije bila noć kada se tragedija dogodila, drvored je mogao da zbuni vozača, koji nije video da nailazi na krivinu.

Takođe, na osnovu snimka, može se zaključiti da na delu gde su mladići sleteli, nije postojala ograda.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike