Tragičan epilog stravične nesreće u Nišu: Devojka podlegla povredama - preminula u bolnici!

25.06.2022

09:03

0

Do nesreće je došlo kada je motocikl na kojem su se nalazili muškarac i žena, krećući se velikom brzinom, udario u automobil

Tragičan epilog stravične nesreće u Nišu: Devojka podlegla povredama - preminula u bolnici!
viber_slika_2022-06-24_17-56-07-719 - Copyright Foto:24 sedam/M.Kostić

Devojka I. P. (28) povređena u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Nišu kada se motocikl zakucao u automobil podlegla je povredama jutros oko 4.30 časova u KC Niš, saznaje 24sedam.

Devojka je imala krvarenje u mozgu, prelom lobanje, prelom dela kičme, povredu abdomena. Lekari su učinili sve da joj spasu život ali bezuspešno.

Da podsetimo, do nesreće je došlo kada je motocikl na kojem su se nalazili muškarac i žena, krećući se velikom brzinom, udario u automobil "reno senik", koje je skretalo iz Nišavske ulice u Majora Gavrilovića.

U jezivoj nesreći teško je povređen i muškarac M. C. (34). On je u intezivnoj nezi, operisan, ima višestruke prelome potkolenice, prelom kuka, prelom podlaktice i nadlaktice, povredu butne kosti.

- Bilo je stravično. Momku je od siline udarca spala nanogvica, a devojka je letela oko 20 metara i videli smo da je preletela automobil. Užasna nesreća, nadam se da će preživeti - rekao je za 24sedam jedan od očevidaca nesreće.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike