Saslušan svedok zbog stravične nesreće na Pančevcu: "Nisam mogao da pređem na drugu stranu mosta od straha"

23.06.2022

14:14

0

Čeka se da se završi toksikološka analiza poginulog

Saslušan svedok zbog stravične nesreće na Pančevcu: "Nisam mogao da pređem na drugu stranu mosta od straha"
pancevacki-most-foto-katarina-mihajlovic-2 taxi - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović/Pixabay

U Prvom javnom osnovnom tužilaštvu ispitan je poslednji svedok u slučaju tragedije koja se dogodila na Pančevcu prilikom koje je poginuo Slobodan L. (34) kada je na njega naletelo taksi vozilo "citroen" C5 koje ga je bacilo sa mosta. Reč je o Ljiljani, majci poginulog, koja je, kako se navodi poslednji svedok u ovom slučaju.

Takođe, još se čekaju veštačenje vozila i obdukcija tela. Kako saznajemo, jedan od svedoka ispričao je šta se događalo te kobne subotnje noći.

- Išao sam za Slobodanom, on je ispred mene pretrčavao Pančevački most. Vikao sam mu da stane, jer idu kola. Ali je ipak pretrčao. Auto koji ga je udario išao je velikom brzinom. Pretrnuo sam od straha kada sam video taj prizor. Nisam mogao da pređem na drugu stranu mosta od straha - rekao je on.

Inače, žena za kojom je stradali jurio na mostu bila je stanju teške alkoholisanosti. Ona je pretila skokom sa Pančevca, a on je pojurio da je spasi i tako je došlo do teške nesreće.

- Ona je ispitana, a u trenutku tragedije imala je čak 2 promila alkohola u krvi. Rekla je da nije ni videla Slobodana od pijanosti. Dakle, ona tvrdi da se ne seća ni da je on jurio za njom, niti da su ga udarila kola i bacila sa Pančevačkog mosta. Takođe je priznala da su bili u vezi devet meseci, iako je to prvo negirala i govorila da su prijatelji i da joj on duguje novac - rekao je sagovornik iz istrage ovog slučaja za Telegraf.rs.

-Čeka se da se završi toksikološka analiza poginulog, odnosno, kada se utvrdi da li u kom stepenu alkoholisanosti je bio. Takođe je naloženo saobraćajno veštačenje. Nakon toga će se znati više stvari i moći će da se utvrdi ko je "krivac" ove tragedije. Jer, podsetimo, Petar M., koji je udario i bacio sa mosta Slobodana L. pobegao je sa mesta nesreće, prijavio se tek sutradan. Pretpostavlja se da je pobegao jer je bio pijan, pa je, kako se navodi, čekao da se otrezni. Priznao je izvršenje krivičnih dela koja mu se stavljaju na teret, ali je izneo svoje viđenje događaja, odnosno rekao da jeste video kontakt, ali da nije znao da je udario čoveka.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike