Detalji strave u Petrovaradinu: Prešao u suprotnu traku, pa pokosio par na motociklu - automobil ljudima isekao donje ekstremitete?!

21.06.2022

21:33

0

Lekari im se bore za život u Kliničkom centru Vojvodine

Detalji strave u Petrovaradinu: Prešao u suprotnu traku, pa pokosio par na motociklu - automobil ljudima isekao donje ekstremitete?!
Ilustracija - Copyright Pixabay

N.Š. (27) iz Inđije određeno je zadržavanje zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo Teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja nezvanično saznaje Blic.

On se sumnjiči da je u ponedeljak oko 21.15 časova u Petrovaradinu, upravljajući svojim automobilom marke "Reno Laguna", u pravcu ka Sremskim Karlovcima, prešao u suprotnu traku i prednjim levim delom vozila udario u motocikl marke "Suzuki" kojim je upravljao I. Š. iz Novog Sada. Pored njega se na motociklu nalazila i žena D.Š., za koju se pretpostavlja da mu je supruga.

Od siline udarca, oba putnika su pala na kolovoz i tom prilikom vozilo je navodno oboma iseklo po jedan donji ekstremitet.

Hitna pomoć odmah je stigla po pozivu očevidaca koji su povređene ljude prevezli u Klinički centar Vojvodine gde im se lekari i dalje bore za život.

Još uvek nije poznato zbog čega je mladić prešao u suprotnu traku. Saobraćaj je na ovoj deonici puta bio obustavljen dva sata posle ponoći, do kada je policija vršila uviđaj.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike