Pozadina pucnjave kod Malog Zvornika: Napadač hteo da se osveti zbog polupanog automobila

28.10.2020

16:05 >> 16:11

0

Dvojica muškaraca su uhapšena i određen im je pritvor do 30 dana, a za trećim osumnjičenim se traga

Pozadina pucnjave kod Malog Zvornika: Napadač hteo da se osveti zbog polupanog automobila
Copyright Foto:24sedam/ Goran Sivački

Sudija za predhodni postupak Višeg suda u Šapcu odredio je, na predlog Višeg javnog tužilaštva u tom gradu, pritvor do 30 dana, muškarcima Bogdan V. iz Trešnjice, kod Malog Zvornika, i Sreten Ž. iz Jadranske Lešnice, kod Loznice zbog pucnjave na slavlju u kojoj je jedna osoba povređena.

Oni su uhapšeni pre tri dana,posle čega im je, prvo, određeno policijsko zadržavanje, uz saglasnost Višeg javnog tužilaštva iz Šapca. Dežurni tužilac je, pošto ih je saslušao, zatražio pritvor za njih od Višeg suda u Šapcu,saznaju novosti.rs

Oni se osumnjičeni za pucnjavu na porodičnom slavlju, po svoj prilici iz automatke puške, u nedelju u 1:45 sati posle ponoći, u kojoj je jedan gost dobio prostrelnu ranu na natkolenici.Sumnja se da je pucao uhapšeni Bogdan V., a da su Sreten Ž. i njegov brat, koji je i dalje, nedostupan policiji, došli sa njim do kuće, gde je bilo slavlje, znajući zašto su se tamo zaputili. Spominje se da ih je pozvao Bogdan, kako bi osvetio brata, koji je bio na veselju i kome je polupan autobomil.

Policija traga za trećim akterom ove drame.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: novosti.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike