Tri godine od ubistva bogataša: Najtraženija Srpkinja i dalje izmiče pravdi!

25.12.2020

08:15 >> 12:36

0

Olivera Petrović Ristić nalazi se na listi 18 najtraženijih zločinaca u Evropi! Sumnjiči se da je organizovala pljačku Italijana Alda Karlija kojem je pru

Tri godine od ubistva bogataša: Najtraženija Srpkinja i dalje izmiče pravdi!
Copyright Olivera Ristić Petrović foto: eumostwanted.eu

Pre tačno tri godine tršćanski bogataš Aldo Karli (75) brutalno je ubijen i opljačkan u svojoj vili! Posle stravičnog zločina sumnja je pala na Srpkinju Oliveru Petrović Ristić, koja i dalje izmiče pravdi, a nalazi se na listi 18 najtraženijih zločinaca u Evropi.

Lice Olivere Petrović Ristić preplavilo je sve evropske medije, a sumnja se da se možda krije negde u Srbiji.

Pre tačno tri godine, 20. decembra 2017, bogataš Karlo Aldi je bio vezan, pretučen i na kraju zadavljen na stolici, a iz njegove kuće su nestali novac, dragulji i druge dragocenosti. Utvrđeno je da je ubistvo počinila grupa Srba, i to po nalogu Olivere Petrović Ristić, koja je starca poznavala odranije i kojem je pružala seksualne usluge s vremena na vreme. Odnose sa njom plaćao je novcem ili u draguljima. Starac je mučen dok nije rekao gde se nalaze novac i dragulji.

Kuća u kojoj se dogodio zločin foto: Printscreen/Youtube/Telequattro

Posle užasa u vili u ulici Via Refosko u Trstu, Olivera i njeni saučesnici su misteriozno nestali, a za njima je raspisana međunarodna poternica. Međutim, neki od njih su “pali”, ali ne i Olivera.

– Osim za Oliverom, policija traga i za Dušanom Pejčićem, dok su Milan Pešić i Ljubica Kostić uhapšeni. Prema poslednjim informacijama, sumnja se da je Olivera negde u Srbiji – tvrdi italijanski portal triestecafe.it

Jedan od njenih navodnih saučesnika je pre dve godine uhapšen u Srbiji. Reč je o bivšem saobraćajnom policajcu Milanu Pešiću koji je uhapšen zbog serije razbojništava na teritoriji Sremske Mitrovice i Beograda. Osuđen je na sedam i po godina zatvora, a italijanski mediji veruju da je upravo on deo ekipe koja je po Oliverinom nalogu usmrtila i opljačkala Italijana.

Milan je neko vreme bio Oliverin “pajtos”, da bi ubrzo njihov odnos prerastao u ljubavnu romansu. Navodno, sav novac iz prethodnih pljački dao je upravo njoj. Sumnja se da je na njen nagovor opljačkao čoveka u Surčinu, posle čega je uhapšen. Međutim, čim je pušten, otišao je u Italiju kod Olivere. Kada je uhapšen u Srbiji ponovo, 2018, iako je imao seriju razbojništva iza sebe, kod njega policija nije pronašla ni dinara. Pretpostavlja se da je sav novac slao svojoj “dragoj”.

Olivera Ristić Petrović foto: eumostwanted.eu

Italijanski mediji su pisali posle zločina o tome da su Olivera i Karli “sarađivali” od 2011. i da joj je pozajmljivao novac. Navodno joj je do trenutka ubistva dao oko 240.000 evra, što u nakitu, što u gotovini. Inače, ubijeni Karli je, navodno, bio umešan u mrežu prostitucije i prodaju dragulja na crnom tržištu.

Pročitajte još;

Ovo nije bilo prvi put da je Srpkinja svoje telo i seks koristila kako bi ostvarila materijalnu korist.

O njoj je pisano pre deset godina, kada je uhapšena jer je ucenjivala italijanskog monaha (80). On joj je najpre dao 50.000 evra za lečenje njenog oca, a zatim mu je pružala i seksualne usluge. Snimila je njihov odnos, a zatim ga je ucenjivala. Međutim, on ju je prijavio, posle čega je uhapšena.

Oliverino lice u akciji Evropola

Olivera važi za najtraženiji ženu u Italiji, a njeno lice našlo se i u kampanji Evropola “Kriminal nema pol”. U toj akciji su prikazane sve najtraženije žene u Evropi, a svrha akcije je poruka da su žene podjednako sposobne da počine teška krivična dela kao muškarci i da su kriminalci osobe oba pola.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike