Pritvor tinejdžeru (17) koji je na Keju izbo mladića: Sami se organizovali da proslave maturu u Novom Sadu, pa izbio haos!

06.06.2022

15:56

0

Mladiću je tinejdžer naneo teške telesne povrede

Pritvor tinejdžeru (17) koji je na Keju izbo mladića: Sami se organizovali da proslave maturu u Novom Sadu, pa izbio haos!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu je nakon saslušanja osumnjičenog, donela rešenje kojim se protiv osumnjičenog maloletnika A. Š. određuje pritvor do 30 (trideset) dana.

Naredbom o sprovođenju istrage Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, osumnjičenom se stavlja na teret da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

- Sud smatra da postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će osumnjičeni ometati postupak uticanjem na svedoke i osobite okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo. Pritvor osumnjičenom prema ovom rešenju može trajati do 02.07.2022. godine, a protiv navedenog rešenja osumnjičeni i njegov branilac imaju pravo žalbe veću za maloletnike Višeg suda u Novom Sadu - saopšteno je iz Višeg suda u Novom Sadu.

Da podsetimo, na novosadsom Keju žrtava racije, u noći između četvrtka i petika, osumnjičeni A. Š.(17), je nožem povredio devetnaestogodišnjeg mladića iz Kucure.

Do rasprave je došlo u toku samoinicijativne proslave mature, gde se konzumirala velika količina alkohola. Njih dvojica su bili u istom društvu. Posvađali su se iz samo njima poznatih razloga. Tada je sedamnaestogodišnjak izvadio nož i nasrnuo na drugara, nanevši mu teške telesne povrede. Nakon toga je pobegao sa lica mesta.

Osumnjičeni je zatečen na ulici. Prilikom pretresa kod njega je pronađeno 13 paketića marihuane.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike