Odzvanjaju reči majke tragično stradalog dečaka! Molila Boga samo da Lazar nije ušao u jezero, a našli su ga utopljenog

04.06.2022

16:37

0

Autor: D.A.

"Našli su ga utopljenog..."

Odzvanjaju reči majke tragično stradalog dečaka! Molila Boga samo da Lazar nije ušao u jezero, a našli su ga utopljenog
nestao dečak - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATA Images/Facebook

U jezeru nadomak sela Lipe kod Smedereva ronioci Žandarmerije pronašli su telo četranestogodišnjeg Lazara Aćimovića iz ovog sela, čiji je nestanak porodica prijavila u petak oko podne.

Dok je trajala potraga za dečakom, koji je nestao kada je krenuo da poseti baku i deku, njegova majka i bliski rođaci su rekli da mole Boga samo da nije ušao u tu vodu. Plašili su se jer je voda tako duboka i da ni najbolji plivači tamo ne zalaze, a kamoli dete od četrnaest godina.

- Samo želimo da bude živ. Policija je locirala signal njegovog telefona kod Šalinačkih bagera. Svi su uključeni u potragu, prijatelji, dobrovoljci, policija - navodi zabrinuta majka i dodaje da je njen sin miran dečak, koji nikada ranije nije bežao od kuće.

- Dobar je u školi, pristojan, nikada ne bi pobegao. Juče je pošao kod mojih roditelja. Ujak je izašao i čekao ga, ali se Lazar nije pojavio. Ranije je išao stalno sa nama kod bake i deke, zna put, pa je isključeno da se izgubio - rekla je ranije Lazareva majka, za 24sedam.

Nadali su se najboljem, ali dečak je nažalost pronađen u jezeru i nije davao znake života.

- Našli su ga utopljenog - jedva je uspela kratko da izusti Lazarova majka za Telegraf.

Da li reč o nesrećnom slučaju, odnosno da li se dečak utopio u nameri da se rashladi na jezeru, ili je možda reč o suicidu, još uvek niko ne može da potvrdi. Tužilac je naložio obdukciju.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike