Pored jezera nađen mobilni telefon i odeća dečaka - Lazareva majka: Molimo Boga samo da nije ušao u tu vodu

04.06.2022

12:19

0

Očajni roditelji se nadaju najboljem ishodu...

Pored jezera nađen mobilni telefon i odeća dečaka - Lazareva majka: Molimo Boga samo da nije ušao u tu vodu
lazar acimovic - Copyright Googlmap/Facebook/Profimedia

Petnaestogodišnji Lazar Aćimović, iz Smedereva, koji je nestao juče kada je krenuo kod svoje bake i deke i dalje nije pronađen.

Međutim policija je u blizini Šarlinačkog jezera pronašla mobilni telefon tinejdžera i njegovu odeću.

Kako navodi zabrinuta Lazareva majka, na tom mestu je voda duboka, pa se čak ni sigurni plivači ne usuđuju da plivanje započinju tu.

- Molimo Boga samo da nije ušao u tu vodu. Čuli smo da uskoro stižu ronioci Žandarmerije da pretraže ovo jezero - rekli su rođaci dečaka za medije.

Kako je ranije rekla majka dečaka, sinovljev nestanak je čudan iz više razloga, budući da je Lazar odgovoran, povučen, ali i dobar đak u školi.

- Samo želimo da bude živ. Policija je locirala signal njegovog telefona kod Šalinačkih bagera. Svi su uključeni u potragu, prijatelji, dobrovoljci, policija - navodi zabrinuta majka i dodaje da je njen sin miran dečak, koji nikada ranije nije bežao od kuće.

- Dobar je u školi, pristojan, nikada ne bi pobegao. Juče je pošao kod mojih roditelja. Ujak je izašao i čekao ga, ali se Lazar nije pojavio. Ranije je išao stalno sa nama kod bake i deke, zna put, pa je isključeno da se izgubio - rekla je ranije Lazareva majka, za 24sedam.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike