Dobre vesti: Majka pronašla nestalog sina (9) u bali sena

29.10.2020

11:49 >> 14:21

0

Dečak je bio promrzao i nije mogao da govori, zbog čega je odmah upućen na lekarski pregled

Dobre vesti: Majka pronašla nestalog sina (9) u bali sena
Copyright Foto: Printscreen RTS /Youtube

Dečak (9) iz sela Donji Dobrići kod Loznice, koji je juče oko 16 sati nestao dok se vraćao kući od dede, prema nezvaničnim informacijama, pronađen je danas oko 12 sati!

Dečaka je pronašla majka u bali sena. Kako se saznaje, dečak je promrzao i ne govori, zbog čega će biti pregledan.

Mališan se nalazio na dnu senika gde se sakrio iza bala sena tako da nije bio lako uočljiv. Policija je pretresla to mesto, ali je dečak našao rupu u koju se sklonio, navodi kurir.rs

– Majka je danas obilazila više puta oko kuće, prolazila i pored senika i dozivala nestalog sina, a onda je povikala: “Eno ga, živ je”. Koliko sam video mališan je dobro, malo promrzao, ali nema povreda, što je najvažnije. Zašto je ovo uradio i celo selo i lozničku policiju digao na noge tek treba da objasni – kazao je jedan od komšija.

Otac dečaka ispričao je da je njegovog sina tražilo 100 policajaca.

– Cele noći smo ga tražili sa policijom, oko 100 policajaca je učestvovalo, jutros sam se setio da sve bale sena pomerimo, jer su se deca tu igrala. Našli smo ga sakrivenog u rupi. Bio je samo u majici, promrzao, ništa ne priča. Sad je jeo – rekao je otac Boban za Telegraf.rs

Podsetimo, dečak je sa još četvoro braće i sestara bio kod dede, a kada su krenuli kući, dečak se izdvojio i od tada mu se gubio svaki trag.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike