Izbodenom mladiću otkazalo plućno krilo, lekari ga "vratili iz mrtvih"

29.10.2020

12:39 >> 14:22

0

D. K. (44) iz Kruševca uboden nožem u tuči, policija uhapsila napadača

Izbodenom mladiću otkazalo plućno krilo, lekari ga "vratili iz mrtvih"
Copyright Foto: 24sedam

Muškarcu D. K. (44) iz Kruševca, koji je sinoć uboden nožem, otkazalo je levo plućno krilo, ali je njegovo stanje jutros stabilizovano, saznaje 24 sedam u bolnici.

D. K. je izboden oko 1 sat posle ponoći i sa teškim povredama prevezen u bolnicu. Pomoćnik direktora Opšte bolnice u Kruševcu Savko Marković objašnjava da je D. K. imao višestruke povrede u predelu grudnog koša i stomaka.

– Ubrzo se po prijemu došlo je do naglog pogoršavanja njegovog stanja. Hitno je dijagnostički obrađen. Od povreda, dominantna je bila u grudnom košu. Imao je krvarenje u levoj polovini grudnog koša sa kolapsom levog plućnog krila. Odmah su sprovedene adekvatne terapijske procedure. Opšte stanje je do jutra stabilizovano i sada je u dobrom opštem stanju. Njegovo stanje se intenzivno prati adekvatnim monitoringom i očekuje se povoljan tok daljeg lečenja – kaže Marković za “24sedam.rs”.

Nezvanično saznajemo da je ranjeni čovek bio svestan kad je dovezen u bolnicu i da je lekarima rekao da je zavisnik od narkotika.

– On je izjavio da je zavisnik od opojnih supstanci i to od heroina, kokaina i spida – kaže naš izvor.

Kako smo već pisali, zbog sumnje da ga je izbo, uhapšen je M. J. (41). Policija je obavila uviđaj i uhapsila osumnjičenog, a o slučaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike