Svekar ubio snaju jer je sumnjao da mu vara sina?! Dečak ostao bez majke, poznanici komentarišu: Dušu im je vadio, izbacivao je na ulicu!

31.05.2022

18:55

0

Autor: 24sedam

Nakon što je ubio nesrećnu ženu, izvršio je samoubistvo

Svekar ubio snaju jer je sumnjao da mu vara sina?! Dečak ostao bez majke, poznanici komentarišu: Dušu im je vadio, izbacivao je na ulicu!
ubistvo snaja zumreta eminovic husovic novi pazar (3) - Copyright Privatna arhiva

Džemo Eminović (79) ubio je juče oko 15 časova svoju snaju Zumretu (44), a zatim presudio sebi ispred porodične kuće u selu Crnoča, navodno jer je od meštana čuo da je imala ljubavnika.

Kako nezvanično saznajemo, Džemo  godinama nije govorio sa ženom svoga sina, a nekoliiko dana pre no što će počiniti zločin, vratio se iz bolnice.

U trenutku krvoprolića, njegova žena nalazila se u njivi, dok je Zumretin suprug sa bratom i deverom bio na radu u inostranstvu. Unuk, učenik osmog razreda, bio je u školi.

Kako je preneo RTV Novi Pazar, komšije su navodno čule tri pucnja, a zatim još jedan. Sumnja se da je Džemo ispalio tri hica u nesrećnu ženu. 

Odmah je pozvana Hitna pomoć, ali im nije bilo spasa.

Privatna arhiva
 

- Oni su živeli u dve kuće u istom dvorištu, ali godinama nisu razgovarali zbog neke svađe. Zumretin suprug i deveri radili su u inostranstvu i godišnje su u Srbiju dolazili na 15 do 20 dana, pa je ona sa sinom, koji ide u osnovnu školu, ostala da stanuje sa svekrom i svekrvom - ispričale su komšije.

Takođe, sumnjali su da Džemo ima psihičke probleme.

- Imao je zdravstvene probleme zbog kojih je bio i operisan, a već tada je bilo jasno da mu posle operacije nije dobro. Nekako se promenio, počeo je jako loše da priča o snahi, iako to nije ranije radio, bez obzira na njihov narušen odnos. Govorio je svima da ona ima ljubavnika i da vara njegovog sina. Postao je džangrizav, a komšije su počele da sumnjaju i da ima psihičke probleme - kažu komšije i dodaju:

- Uprkos tome, svi su šokirani ovime što se dogodilo. Čak i ljudi koji su ga svakodnevno posećivali kažu da ništa nije slutilo na to da će je ubiti, a potom presuditi i sebi.

I dok jedni govore da je Zumreta bila divna žena, pojedini imaju drugačije mišljenje.

Privatna arhiva
 

- Ta žena je licemer i sklona je bila smicalicama, pokušavala je da zavadi celu familiju. Džemo je bio dobar, fin i pristojan čovek - kaže jedna poznanica, dok druga navodi:

- Ona je bila divna, a on je psihički bolesnik. Dušu im je vadio, izbacivao je na ulicu, a ipak je ostala i trpela sve to.

Dete bilo u školi

Dečak, koji je juče ostao bez majke, okačio je njenu fotografiju na društvenim mrežama, a među komentarima našao se i ovaj:

- Kuku meni, sestro moja, ubiše mi te. Nisi dala na sebe, ali ima dragog Alaha, koji će suditi - navela je jedna korisnica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike