Državljanin Srbije uhapšen u Nemačkoj: Nasmrt izbo Somalijca koji je izjavio da želi da ima polni odnos sa maloletnicama!

29.05.2022

09:54

0

Osumnjičeni državjanin Srbije je uhapšen šest i po nedelja nakon smrtonosne svađe u centru Minhena

Državljanin Srbije uhapšen u Nemačkoj: Nasmrt izbo Somalijca koji je izjavio da želi da ima polni odnos sa maloletnicama!
Copyright Ilustracija/Pixabay

Državljanin Srbije uhapšen u Nemačkoj zbog sumnje daje 10. aprila 2022. godine izbo nožem 25-godišnjaka u centru Minhena. Žrtva je kasnije umrla u bolnici.

Osumnjičeni državjanin Srbije je uhapšen šest i po nedelja nakon smrtonosne svađe u centru Minhena. Muškarac je u pritvoru od četvrtka zbog sumnje da je izvršio ubistvo iz nehata, saopštili su u petak policija i tužilaštvo.

Navodi se da je ubodom u gornji deo tela povredio 25-godišnjeg Somalijca. Čovek je kasnije preminuo od unutrašnjeg krvarenja u bolnici.

- Javno tužilaštvo ne veruje da postoji karakteristika ubistva - rekla je portparolka Džulijan Groc.

Osumnjičeni muškarac je negirao zločin.

Prema istrazi, žrtva je u grupi od tri osobe rekla da bi volela da ima seks sa maloletnicama. To je, kako se kaže, izazvalo nezadovoljstvo državljanina Srbije koji je bio deo druge tročlane grupe. Bes je nastao jer i sam, navodno, imao ćerku tog uzrasta.

Kako se dalje navodi, prvo je došlo do verbalne sukoba, a zatim i do fizičkogobračuna tokom koje se desio smrtonosni ubod nožem.

Osumnjičeni 32-godišnjak uhapšen je u sredu, izvestio je Stefan Bir, šef minhenskog odeljenja za ubistva.

- Policija mu je ušla u trag na osnovu izjava svedoka, ličnog opisa, DNK uzorka i odeće koju je navodno nosio. Pretresena su ukupno četiri stana. Oružje još nije pronađeno. Prema obdukciji, radilo se o alatu za pirsing - naveo je Bir.

Grupe lljui u kojima su bili napadač i žrtva se nisu od ranije poznavale, bio je to slučajan susret ispred snek bara u Sonenštraseu.

Osumnjičeni državljanin Srbije je odranje poznat policiji. Njegovo ime se vezuje za devet slučajeva, od čega dva za opasne telesne povrede.

Oštećeni Somalijac je imao 1,8 promila alkohola u krvi.

Zakon za ovo krivično delo predviđa kaznu od pet do 15 godina zatvora jer se državljanin Srbije tereti za ubistvo iz nehata.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike