Sevali noževi kod novosadske pijace: Uhapšeni učesnici brutalne tuče na Klisi! (VIDEO)

28.05.2022

11:57

0

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati

Sevali noževi kod novosadske pijace: Uhapšeni učesnici brutalne tuče na Klisi! (VIDEO)
Capture - Copyright Foto: Youtube / Printscreen/Feljton.rs.Lepotica

Zbog tuče koja je izbila na Najlon pijaci u noći između četvrtka i petka, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su Novosađanina D. S. (26), zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo teško ubistvo u pokušaju.

Uhapšeni su, takođe, N. D. (27) i V. M. (20) sa područja grada, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo nasilničko ponašanje.

Naime, nekoliko mladića tuklo je i maltretiralo ljude kod Najlon pijace u novosadskom naselju Klisa a u tom incidentu koji se dogodio oko 23 sata povređene su dve osobe od kojih je jedna završila u Urgentnom centru.

U tuči koja je izbila pored jednog ugostiteljskog objekta u Primorskoj ulici, osumnjičeni D. S. je nožem naneo teške telesne povrede jednom dvadesetosmogodišnjem Novosađaninu, a lakše povredio još dvojicu mladića, saopštavaju iz MUP-a.

Na licu mesta je intervenisala i ekipa Hitne pomoći.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike