Obrt u slučaju pucnjave u Inđiji: Otac napadača tvrdi da su mu sina tukli i ponižavali?

27.05.2022

12:31

0

Z.R. se navodno sam predao

Obrt u slučaju pucnjave u Inđiji: Otac napadača tvrdi da su mu sina tukli i ponižavali?
inđija - Copyright Instagram printscreen/moj_beo_grad

Otac Z.R., koji je pucao na D.K. ispred jednog lokala u Inđiji, a zatim na objekat bacio ručnu bombu, tvrdi da je njegov sin trpeo nasilje od čoveka kojeg je napao i njegovog prijatelja, prenosi Informer.

- Pre nekoliko dana, taj napadnuti i još jedan momak, naoružani kalašnjikovima presreli su ga na putu dok je išao na posao...Izvukli su ga iz kola, pretukli ga i najgore ponižavali. Tada su mu oduzeli automobil i zapretili da će ukoliko im ne donese 4.000 evra upasti u našu kuću i svašta uraditi - ispričao je M. R.(44) uz opasku da ne pokušava opravdati ono što je njegov sin uradio, već da samo želi da se zna prava istina i povod svemu tome.

Kako dalje prenosi Informer, Z.R. je prema rečima oca uradio jer je smatrao da jedino ukoliko im se suprotstavi može da zaštiti svoju porodicu.

- Gledao sam snimak napada, promašio ih je zato mislim da je samo hteo da ih zaplaši, da nije hteo nikoga da ubije. Ona bomba koju je bacio na njih je defanzivna i svako ko je bio u prilici da je koristi zna da ona ne može da ubije. Zato mislim da je samo hteo da ih zaplaši.

On takođe tvrdi za Informer da se njegov sin sam predao policiji.

- Posle napada nije došao kući, ali jeste došla policija da ga traži. Nekih sat i po posle napada pozvao me je njegov advokat i rekao da se predao i da je u prisustvu advokata i policijskog inspektora dao izjavu u stanici policije u Inđiji, odakle je prevezen u pritvor u Sremsku Mitrovicu - ispričao je M. R. uz napomenu da je njegov sin dobar momak.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike