Snimio pornić sa ćerkom i podvodio je migrantima: Otac monstrum osuđen na 20 godina

30.10.2020

13:04 >> 15:57

0

Vlajko Jović je oglašen krivim za krivična dela obljuba zloupotrebom položaja i trgovina ljudima

Snimio pornić sa ćerkom i podvodio je migrantima: Otac monstrum osuđen na 20 godina
Copyright Vlajko Jović Foto: Facebook

Vlajko Jović (43) iz Banatskog Novog Sela osuđen je danas na 20 godina zatvora zbog obljube svoje maloletne ćerke, snimanja seksualnog odnosa s njom i vrbovanja za prostituciju.

Ovom prvostepenom presudom Višeg javnog suda u Pančevu Jović je oglašen krivim za krivična dela obljuba zloupotrebom položaja i trgovina ljudima. U kaznu će se uračunati vreme koje je proveo u pritvoru.

Pročitajte još: 24sedam saznaje: Tražili nestalu devojčicu (13), pa je našli u naručju pedofila!

U saopštenju Višeg javnog tužilštva u Pančevu navodi se da je okrivljenom produžen pritvor do upućivanja u zavod za izvršenje krivičnih sankcija.

Okrivljenom se optužnicom stavljalo na teret da je u vremenskom periodu od marta do aprila 2020. godine u Banatskom Novom Selu, zloupotrebom svog položaja roditelja naveo na obljubu maloletno lice koje mu je povereno radi staranja i vaspitavanja, tako što je u svojoj kući u dva navrata izvršio obljubu sa svojom maloletnom ćerkom rođenom 2003. godine, a tokom jedne od obljuba tražio od nje da drži uključenu kameru na mobilnom telefonu, na koji način je napravljen snimak seksualnog čina, navodi tužilaštvo.

Pročitajte još: Za godinu dana registrovana još 92 pedofila

Takođe, kako se navodi u saopštenju, okrivljenom se optužnicom stavlljalo na teret da je od početka 2019. godine do aprila 2020. godine u Banatskom Novom Selu, zloupotrebom poverenja i odnosa zavisnosti, te teških prilika svoje maloletne ćerke (17), vrbovao istu da se prostituiše tražeći da na taj način zarađuje novac, u koju svrhu je pozivao i dovodio migrante u kuću i nudio im oštećenu za prostituciju, a takođe je u svrhu pribavljanja krijenata, podelio preko jedne društvene mreže sa više različitih naloga snimak seksualnog čina između njega i oštećene kao i tri njene nage fotografije koje je sam načinio.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike