Sveštenik iz pakla: Osuđen na tri godine zbog obljube maloletnice koja je sa njim zatrudnela!

20.05.2022

15:09

0

Autor: 24sedam

Zoran Maksimović devojčici se približio kada je dolazila kod njega na ispovest

Sveštenik iz pakla: Osuđen na tri godine zbog obljube maloletnice koja je sa njim zatrudnela!
24sedam

Raščinjenog sveštenika iz Kaluđerice Zorana Maksimovića (60) Viši sud u Beogradu danas je osudio na kaznu zatvora od tri godine jer je obljubio maloletnicu iz svoje parohije, koja je sa njim i zatrudnela, a potom prekinula trudnoću.

Zoran Maksimović devojčici se približio kada je dolazila kod njega na ispovest.

Maloletnica i on su nastavili vezu, a ona je posle nekoliko meseci ostala u drugom stanju. Nakon što je prekinula trudnoću, sveštenik je nastavio da je proganja i uznemirava. U martu 2020. njegova opsesija je dostigla tolike razmere da je i fizički nasrnuo na nju i povredio je.

Zbog neprimernog ponašanje prema vernicima i posebno ženama, Maskimovića je u avgustu 2020. godine, raščinio sada pokojni patrijarh Irinej.

Tokom dve godine, kako je navedeno u optužnici, uporno je pokušavao da uđe u emositvni i seksualni odnos sa njom, ali mu to tada nije uspelo. Ali, tokom obilaska parohije 2019. godine, sveštenik je došao do kuće u kojoj je devojčica tada živela, a au tom trenutku bila je sama pa je sveštenik to iskoristio i deforisao maloletnicu.

Nastavili  su vezu, a ona je posle nekoliko meseci ostala u drugom stanju. Nakon što je prekinula trudnoću, sveštenik je nastavio da je proganja i uznemirava. U martu 2020. njegova opsesija je dostigla tolike razmere da je i fizički nasrnuo na nju i povredio je.

BONUS VIDEO

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti