Majci Mateja Periša pozlilo kad je saznala da je iz reke izvučeno telo njenog sina: Dženi se nije oglašavala posle nestanka Splićanina!

19.05.2022

13:32

0

Majci Mateja Periša pozlilo kad je saznala da je njegovo telo nađeno u Dunavu kod Ade Huje posle pet meseci potrage

Majci Mateja Periša pozlilo kad je saznala da je iz reke izvučeno telo njenog sina: Dženi se nije oglašavala posle nestanka Splićanina!
savanova matej peris - Copyright Printscreen/YouTube/Nestali Matej Periš

Majci Splićaninina Mateja Periša pozlilo je juče kad je saznala da je njegovo telo nađeno u Dunavu kod Ade Huje, u Beogradu, posle pet meseci potrage.

- Hvala vam, hvala vam na izjavama sućuti - rekla je u razgovoru Dženi, majka tragično preminulog Mateja Periša, koja se nije oglašavala posle nestanka njenog sina u ranim jutarnjim satima 31. decembra prošle godine na obali Save u Beogradu.

Hitna pomoć je intervenisala kada joj je juče pozlilo, a kasnije je puštena kući.

Majka Mateja Periša juče je saznala da je telo mladića, obučenog kao njen sin kada je nestao, izvučeno iz Dunava kod Ade Huje u Beogradu, osam kilometara nizvodno od mesta gde je Matej ušao u ledenu reku Savu.

Danas, dan kasnije, sve crne slutnje su potvrđene - DNK analiza je potvrdila da je u pitanju telo njenog sina, Mateja Periša.

Telo Mateja Periša izvučeno je juče ko 9.20 ujutru iz Dunava kada su ga u vodi primetili kapetan i mornari jednog broda, kao i par šetača na Adi Huji. Odmah su pozvali policiju koja je ubrzo stigla na lice mesta.

Već na osnovu garderobe i stvari koje su nađene pri telu policajcima i moranarima je bilo jasno da je najverovatnije u pitanju Periš, ali ta informacija nije mogla biti i definitivno potvrđena dok nije urađena DNK analiza.

DNK analiza je i obdukcija su rađeni po nalogu Višeg tužilaštva i po hitnom postupku su rezultati stigli već danas i potvrdili najcrnje slutnje.

Nenad Periš, otac Mateja Periša, u Beogradu će preuzeti telo svog sina koji će biti sahranjen u Hrvatskoj.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike