Požarevljanin silovao ćerku (12), pa govorio da je priprema za život: Potvrđena presuda ocu iz pakla, zlostavljao dete tri meseca!

19.05.2022

12:26

0

Otac se branio rečima da je ćerku "pripremao za život" i da joj je radio "samo prirodne stvari"

Požarevljanin silovao ćerku (12), pa govorio da je priprema za život: Potvrđena presuda ocu iz pakla, zlostavljao dete tri meseca!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Apelacioni sud u Kragujevcu potvrdio je presudu Višeg suda u Požarevcu kojom je otac S.K. osuđen na 10 godina zatvora zbog obljube tada svoje dvanaestogodišnje ćerke.

U presudi stoji da je. S. K. tri meseca, od juna do septembra prošle godine, terao ćerku da ga oralno zadovoljava, piše Telegraf.

O tome šta je radio nad svojom ćerkom, osuđeni je objavljivao na fejsbuk-grupi svojim "istomišljenicima", što je primetio jedan njegov rođak i prijavio policiji.

- Otac se branio rečima da je ćerku "pripremao za život" i da joj je radio "samo prirodne stvari" - kaže izvor blizak slučaju.

Osuđeni otac sam se starao o petoro dece jer ga je supruga napustila.

Devojčica se nalazi u hraniteljskoj porodici.

Osuđeni S. K. na svom Fejsbuk profilu imao je više od 1.500 prijatelja, a u gotovo svim slučajevima reč je o profilima izuzetno mladih i atraktivnih devojaka. Nekima od njih je komentarisao fotografije i slao eksplicitne poruke.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike