Filmska akcija hapšenja narko-dilera u Čačku: Drogu krili u tajnom džepu automobila i u patici!

15.05.2022

11:11

0

Iza rešetaka smešten P. R. iz okoline Lučana i osumnjičen za neovlašćenu proizvodnju i promet droge

Filmska akcija hapšenja narko-dilera u Čačku: Drogu krili u tajnom džepu automobila i u patici!
Ilustracija - Copyright Printscreen/Youtube/MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku, u okviru akcije "Gnev", uhapsili su P. R. (38) iz okoline Lučana, zbog sumnje da je neovlašćeno proizvodio i stavljao u promet drogu.

Policija je u užem centru Čačka, zaustavila automobil "BMW" kojim je upravljao P. R., pregledom vozila pronađeno je u skrivenoj pregradi četiri paketića ispunjena belom praškastom materijom za koju se sumnja da je opojna droga amfetamin težine 126 grama, 3,7 grama sasušene biljne materije nalik na opojnu drogu marihuanu, kao i novac za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika.

Dok je pregledom tridesetosmogodišnjeg Čačanina, koji se nalazio kao suvozač u vozilu, u levoj patici, pronađen paketić sa 2,4 grama biljne materije nalik na opojnu drogu marihuanu.

Policija je daljim radom i pretresom kuće i pomoćnih prostorija osumnjičenog P. R. pronašla 886 grama bele praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga amfetamin, upakovana u dve kese, kao i vagicu za precizno merenje.

Osumnjičenom P. R. je po nalogu nadležnog tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu, dok je protiv tridesetosmogodišnjeg Čačanina podneta krivična prijava za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike