Nesreća u Nišu: Dečaka pokosio automobil na putu do škole!

10.05.2022

07:22

0

Autor: Maja Kostić

Tinejdžer je sa svojim vršnjakom D. I. krenuo u školu, a udaren je prilikom pokušaja da pređe ulicu do autobuskog stajališta ka Nišu

Nesreća u Nišu: Dečaka pokosio automobil na putu do škole!
saobraćajna nesreća - Copyright 24sedam/Maja Kostić

M. I. (15) povređen je jutros oko sedam sati na Čamurlijskom putu kada ga je, dok je prelazio kolovoz, udario "fiat stilo" niških tablica kojim je upravljao dvadesetdvogodišnjak. 

Tinejdžer je sa svojim vršnjakom D. I. krenuo u školu, a udaren je prilikom pokušaja da pređe ulicu do autobuskog stajališta ka Nišu. 

- Obojica smo iz Čamurlije, on ide u školu "Mija Stanimirović", a ja u gimnaziju "9.maj".Svakog dana idemo istom putem, jer na tom mestu čekamo autobus. Krenuli smo da pređemo put, nismo dobro pogledali, vozilo je nailazilo pravo na nas.Povikao sam : - Pazi, kola! Međutim, kasno sam reagovao, već je bio udaren - priča D. I. 

Na vozilu koje je udarilo dečaka primetna su oštećenja i vidu otpalog retrovizora i ulubljenja desnih vrata.

Iz niškog UKC e saopšteno da je dečak zadobio povrede grudnog koša, da je stabilan i konunikativan. 

- Svestan je i konunikativan, stabilnih parametara, trenutno je na odeljenju reanimaciju  radi dodatne dijagnostike nakon čega će biti prebačen na Dečju kliniku - rečeno je u ovoj zdravstveno ustanovi. 

-Svakog dana idemo istom putem, jer na tom mestu čekamo autobus. Krenuli smo da pređemo put, nismo dobro pogledali, vozilo je nailazilo pravo na nas.Povikao sam : - Pazi, kola! Međutim, kasno sam reagovao, već je bio udaren - ispričao je D. I.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike