Vapaj majke nestale Marije: Dala sam joj novac da ode na pijacu, ali od nje već šest dana ni traga, ni glasa

05.05.2022

19:36

0

Autor: M. Kostić

Policija je pozvala sve koji je prepoznaju fotografiji i imaju bilo kakve informacije o njoj da se jave na brojeve telefona 192 i 018/522- 982“

Vapaj majke nestale Marije: Dala sam joj novac da ode na pijacu, ali od nje već šest dana ni traga, ni glasa
Ružica Stanković - Copyright 24sedam

- Ne znamo šta se desilo sa Marijom, nije se vratila sa pijace. Dala sam joj u subotu 1.000 dinara da ide sa bratom da kupi stvari za sebe i Boško se vratio ali ona nije. Ovde sam je tražila, i u Aleksincu i u Žitkovcu, ali je nigde nema. Niko nas nije zvao da nam kaže da je negde video, ništa ne znaju o njoj ni njeni hranitelji. Ona je odrasla u hraniteljskoj porodici, a kada je napunila 16 godina došla je kod mene u Prćilovicu da živi.

Ovako je za 24sedam ispričala Ružica Stanković, čija ćerka je nestala u Nišu. Šesnaestogodišnja Marija S. iz Prćilovice kod Aleksinca netragom je nestala pre šest dana nakon što je sa starijim bratom Boškom otišla na niški buvljak u kupovinu.

Prema majčinim rečima, njena ćerka nema momka, niti je sa sobom u kupovinu ponela neke stvari, osim onih koje je imala na sebi. Takođe nam je poverila, da sa ćerkom nije u svađi i da nije imala razloga da ode zbog toga.

Foto: Printskrin/Privatna arhiva
 

Brat nestale Marije nam je opisao šta se dešavalo spornog dana.

- Ostavio sam je da čuva stvari koje smo kupili, da bi ja otišao da kupim telefon. Kada sam se posle pet ili deset minuta vratio nje nije bilo. Pitao sam ljude okolo da li su je videli, ali nisu ništa mogli da mi kažu. Niko je nije video. Tražio sam je, ali je nisam našao - rekao je Stanković.

Niška policija danas je saopštila da intezivno traga za šesnaestogodišnjom devojkom čije je nestanak prijavljen. U saopštenju se navodi da je devojka u momentu nestanka nestanka na sebi imala plavu duksericu sa kapuljačom, roze helanke i roze patike.

Policija je pozvala sve koji je prepoznaju fotografiji i imaju bilo kakve informacije o njoj da se jave na brojeve telefona 192 i 018/522- 982“, navodi se u saopštenju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike