Otac pretukao i silovao ćerku (23) kod groblja u Zrenjaninu: Policija traga za njim

02.11.2020

19:23 >> 09:25

0

Naterao je ćerku da dođu do napuštene kuće, a zatim se iživljavao nad njom. Nakon dela otac je otišao u nepoznatom pravcu, a devojka je pozvala rođaku i

Otac pretukao i silovao ćerku (23) kod groblja u Zrenjaninu: Policija traga za njim
Copyright Ilustracija/Profimedia

Policija traga za muškarcem J.Ć (43) zbog sumnje da je u subotu silovao ćerku (23) u Zrenjaninu. Sumnja se da je ćerku najpre brutalno pretukao, a da se zatim iživljavao nad njom u napuštenoj kući nedaleko od Kalvarijskog groblja u Zrenjaninu.

Oni su došli do jedne kuće, gde je on fizički napao svoju ćerku.

Otac koji stanuje sa ćerkom u naselju Bagljaš, naterao je ćerku na silu da ode sa njim u napuštenu kuću, nedaleko od groblja, saznaje informer.rs

– Čim su ušli u tu straćaru, J. Ć. je počeo da tuče ćerku, a zatim ju je naterao da sa sebe skine svu garderobu. Kada je devojka to uradila on je nasrnuo na nju. Devojka se opirala, ali ju je monstrum ponovo pretukao, a onda i brutalno silovao- navodi izvor i dodaje da je posle iživljavanja zapretio ćerci da nikome ništa ne priča, jer će je inače ponovo prebiti.

Pročitajte još: Hapšenje u Požarevcu: Silovao bivšu devojku posle žurke

Posle iživljavanja vratili su se u porodičnu kuću.

– On je, međutim, u toku večeri izašao iz kuće, tada je ćerka uzela telefon i pozvala rođaku, kojoj je spričala šta se desilo. Odmah su obavešteni policija i Više tužilaštvo u Zrenjaninu. Žrtva oca je pregledana i u bolnici su lekari konstatovali brojne povrede. Urađen je i uviđaj u kući u kojoj se zločin dogodio, u toku kojeg su pronađeni su dokazi silovanja – navodi izvor iz istrage.

Pošto je J. Ć. u bekstvu, policija je za njim raspisala poternicu.

Istraga je u toku.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike