Potresni video sestre ubijenog studenta iz Čačka: "Znam da neko kući čeka me!" Milošu presudio "ubica sa Tvitera" (VIDEO)

24.04.2022

19:46

0

Autor: 24sedam

Aleksandra Mileusnić je brata videla dan nakon zločina, dodirnula je njegove ledene ruke i poljubila ga

Potresni video sestre ubijenog studenta iz Čačka: "Znam da neko kući čeka me!" Milošu presudio "ubica sa Tvitera" (VIDEO)
Copyright Neđeljko Đurović bez povoda nožem izbo Miloša Mileusnića Printscreen/Facebook

Aleksandra Mileusnić, sestra studenta iz Čačka Miloša Mileusnića, koga je na smrt izbo Neđeljko Đurović, poznatiji kao "ubica sa Tvitera", objavila je potresan video u kojem joj brat peva.

Naročito je tužno kad mladić, čiji je život tragično prekinut, zapeva stihove:

"... jer znam da neko kući čeka me...".

Kako kaže, ne može da se pomiri sa činjenicom da njenog brata nema, pa i dalje čeka da čuje njegov osmeh kad uđe u kuću, iako zna da se to više nikada dogoditi neće. Aleksandra dane provodi u sobi svoga brata Miloša, u kojoj je sve onako kako je on ostavio pre nego je stradao.

 

 

Sestra pokojnog Miloša kaže nikada neće zaboraviti dan kada je saznala da je zauvek ostala bez rođenog brata.

- Sećam se da me je pozvao tata i rekao: "Brat ti je poginuo". Odmah sam pozvala Katarinu, Miloševu devojku, koja mi je rekla da je u policijskoj stanici i da daje izjavu. Javila mi se kroz plač i rekla: "Saška, Miloš je ubijen" i prekinula vezu. Bilo mi je teško... Nisam znala šta da radim - ispričala je Aleksandra.

Facebook/Remembering Milos MIleusnic
Ubijeni Miloš Mileusnić

Posle ovog strašnog događaja, Aleksandra je smogla snage da ga još jednom vidi, dan nakon zločina.

- Dozvolili su mi da ga vidim nakon ubistva. On je ležao. Izgledao mi je kao da je zaspao i imao je mali smešak na licu. Poljubila sam ga u šake. Bio je hladan. Nikada tu sliku neću zaboraviti. Ta prostorija gde je on, svi mi koji ulazimo i on koji leži... - prisetila se sestra.

Miloš je uboden nožem 27. januara 2019. godine ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića. Od zadobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru.

Neđeljko Đurović osuđen je za ovaj zločin na 30 godina robije.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike