Tinejdžer "pao" zbog marihuane: Sa cimerom dilovao drogu po Voždovcu (FOTO/VIDEO)

20.04.2022

09:19

0

Policija je pronašla paketić sa biljnom materijom za koju se sumnja da je marihuana, četiri paketa sa oko 120 grama smese za uvećanje mase droge, vagicu za precizno merenje, novac i četiri mobilna telefona

Tinejdžer "pao" zbog marihuane: Sa cimerom dilovao drogu po Voždovcu (FOTO/VIDEO)
thumbnail_02 (1) - Copyright MUP

N.A. (22) uhapšen je na Voždovcu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, dok je zbog istog krivičnog dela sedamnaestogodišnji mladić priveden nadležnom tužiocu.

MUP
 

Policija je osumnjičene uhapsila ispred jedne zgrade nakon što su pokušali da pobegnu kada su uočili policijske službenike. Tada je u torbi kod sedamnaestogodišnjaka pronađen paket sa oko kilogram biljne materije za koju se sumnja da je marihuana, kao i veća količina novca.

MUP
 

Pregledom kese koju je nosio N. A. pronađen je paket sa oko kilogram amfetamina i kesa sa oko 600 tableta ekstazija.

Pretresom stana u kojem obojica neprijavljeno borave, policija je pronašla paketić sa biljnom materijom za koju se sumnja da je marihuana, četiri paketa sa oko 120 grama smese za uvećanje mase droge, vagicu za precizno merenje, novac i četiri mobilna telefona.

MUP
 

N. A. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Velika akcija policije

Podsećamo, sinoć je sprovedena velika policijska akcija u kojoj su uhapšeni  V. L. (1988), A. I. (1986), M. Z. (1950), S. I. (1983) i P. S. (1962) zbog postojanja osnova sumnje da su u prethodnom periodu, u grupi, izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Uhapšen je i M.S. (1985) zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga, dok će zbog istog dela, protiv četrdesetjednogodišnje žene biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Pretresom stanova i drugih prostorija osumnjičenih zaplenjena je veća količina opojnih droga - kilogram čistog heroina, oko 2,5 kg heroina spakovanog u više paketića za, kako se sumnja, uličnu prodaju, kilogram amfetamina, kao i 8.000 evra i oko 500.000 dinara.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: MUP

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike