Posvađali se oko tuđeg stana, pa ga nasmrt pretukli? Novi detalji ubistva u Vršcu - ubijeni je višestruki prestupnik!

19.04.2022

13:28

0

Autor: J.B.O.

Pretukli ga muž i žena iz sela Pavliš, i to zbog napuštenog stana u kom su svi hteli bespravno da žive

Posvađali se oko tuđeg stana, pa ga nasmrt pretukli? Novi detalji ubistva u Vršcu - ubijeni je višestruki prestupnik!
pretres goran dzonic kuca foto sivacki (1) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

U noći između nedelje i ponedeljka, u selu Gudurica, kod Vršca, ubijen je Rom Emin Azirović – Klempa (32), inače višestruki prestupnik.

Njega su, kako se nezvanično saznaje, na smrt pretukli njegovi sunarodnici, muž i žena iz obližnjeg sela Pavliš, i to zbog napuštenog stana u kom su svi hteli bespravno da žive.

Kako je saopštilo Više javno tužilaštvo u Pančevu, Azirovićevo beživotno telo pronađeno je u ponedeljak u ranim jutarnjim satima u dvorištu ispred kuće u kojoj je neprijavljeno boravio.

Prema nezvaničnim informacijama, Azirović i supružnici su se kobne večeri žestoko posvađali oko te nekretnine, koja nije u njihovom vlasništvu, nakon čega mu je muškarac N. K. (29) iz Pavliša sa više udaraca rukama i nogama po glavi i telu zadao smrtonosne povrede.

Azirović, za koga kažu da je imao slabo srce, preminuo je na licu mesta, a ubica se dao u bekstvo.

Brzom intervencijom policije, N. K. je juče uhapšen na teritoriji opštine Bosilegrad, u blizini granice sa Bugarskom, prilikom pokušaja da pobegne u tu zemlju. Sutra će biti saslušan u pančevačkom tužilaštvu.

Stanovnici Gudurice kažu da je Azirović bio problematičan, da je krao po selu i bespravno živeo u tuđim napuštenim kućama. Nedavno se vratio iz zatvora i ponovo uselio u sporni stan, u jedinoj seoskoj zgradi.

Porodica iz Pavliša je, dodaju meštani, u međuvremenu verovatno čula da u Gudurici postoji stan u kom niko ne živi, pa su hteli da se bespravno usele, ne znajući da je Azirović tu, što je i dovelo do ovog smrtonosnog sukoba.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike