Osumnjičeni za ubistvo kod Titela zanemeo pred sudom: Petar upucao bivšu ljubav u kafani, pa pobegao - određen mu pritvor!

17.04.2022

13:12

0

Autor: J.B.O.

Pritvor mu je određen zbog mogućnosti uticaja na svedoke, opasnosti da bi mogao da ponovi krivično delo i zbog uznemiravanja javnosti

Osumnjičeni za ubistvo kod Titela zanemeo pred sudom: Petar upucao bivšu ljubav u kafani, pa pobegao - određen mu pritvor!
Snežana P. - Copyright Fejsbuk/Društvene mreže

Šezdesetogodišnjem Petru B. iz Loka, kod Titela, nakon saslušanja kod tužioca i sudije za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu, određen je pritvor do 30 dana, zbog krivičnog dela ubistva Snežane P. (59).

Kako se saznaje u novosadskom Višem sudu, pritvor mu je određen zbog mogućnosti uticaja na svedoke, opasnosti da bi mogao da ponovi krivično delo i zbog uznemiravanja javnosti.

Nezvanično se saznaje da je Petar zanemeo kod tužioca i sudije, odnosno da se branio ćutanjem.

Da podsetimo, nesrećna žena radila je kao konobarica u jedinoj kafani u Loku. Incident se dogodio u petak, oko 21.30 časova.

- U kafani je bilo gostiju, a osumnjičeni Petar je sa svima ulazio u sukob, bio je pod dejstvom alkohola. Sve goste je provocirao. U jednom trenutku, sa jednim gostom je ušao i u fizički obračunu. Čak su izašli ispred kafane i rvali se - kaže izvor.

Inače, oštećena je nekada bila u vezi sa ubicom, ali su to na miran način prekinuli.

- Kada je došlo do tuče ubice i tog gosta, Snežana je izašla i povukla tog gosta da se vrati u lokal. Kada se taj gost okrenuo i ušao unutra, Petar je izvadio pištolj, a drugi gost je to video i pokušao da mu oduzme. Međutim, on je opalio jedan metak, koji je na nesreću završio u nesrećnoj ženi, koja uopšte nije bila blizu njih, pogodivši je u levu stranu grudi. Žena je na licu mesta preminula - kaže izvor.

Petar je tada bacio pištolj, izašao iz kafane i otrčao.

- Policija ga je zatekla na ulici, na autobuskom stajalištu. Nije se opirao hapšenju. Policija je, pretresom stana osumnjičenog pronašla manju količinu municije, 25 metaka, zbog čega će biti podneta i krivična prijava za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija - dodaje sagovornik.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike