Javila se još jedna žrtva: Manijak i ranije napadao devojčice

03.11.2020

13:46

0

Muškarac J.A. (37) iz Kaća je uhapšen zbog uznemiravanja devojčice (13), a sumnja s eda je to učinio i drugoj maloletnici pre dve godine

Javila se još jedna žrtva: Manijak i ranije napadao devojčice
Copyright Ilustracija/Profimedia

Muškarcu J. A. (37) iz Kaća, koji se sumnjiči da je početkom oktobra polno uznemiravao devojčicu (13) iz okoline Novog Sada, navodno nije prvi put da počini to krivično delo.

Kako je za portal Telegraf.rs ispričao otac trinaestogodišnjakinje, kontaktirala ga je nepoznata žena iz Kaća koja mu je rekla da je i ona podnela prijavu protiv J. A.

– Rekla mi je da je podnela, jer je maltretirao i njenu ćerku, koja je u tom trenutku imala 16 godina – ispričao je otac tinejdžerke iz okoline Novog Sada.

Majka devojčice iz Kaća je podnela krivičnu prijavu 17. jula 2018. godine protiv J. A. koji je tad imao 35 godina (tvrdi da se radi o istoj osobi). Kako je ispričala za pomenuti portal, osumnjičeni za polno uznemiravanje je poznavao oca devojčice i njenu rodbinu. Žrtva je osumnjičenog poznavala i sa folklora.

– Njih dvoje su igrali u istom društvu. Te godine, kad se sve desilo, moja ćerka je bila na Ohridu sa folklorom i on je tad počeo da joj šalje poruke preko društvenih mreža. Onda joj je u jednom trenutku tražio da se slika i ona je presekla komunikaciju sa njim. Vratila se u Srbiju i meni se požalila – započela je razgovor majka devojčice iz Kaća.

Majka devojčice je tad odlučila da nastavi dopisivanje sa J. A. pod imenom svoje ćerke.

– Želela sam da zaštitim svoje dete i da vidim dokle je čovek sa 35 godina “spreman da ide” sa maloletnicom. U jednom trenutku je poslao svoj polni organ pa je obrisao. Tad sam mu dala do znanja da se dopisuje sa mnom, a ne sa mojom ćerkom – otkrila je majka.

Pročitajte još: Uhapšen manijak sa Novog Beograda: Skinuo se go pred ženom na ulici, uznemiravao i decu

Prema njenim rečima, J.A. je tad pozvao telefonom. Kako je ispričala sagovornica molio je i plakao da ga ne prijavi policiji.
Majka devojčice je sa svojom ćerkom odmah otišla u policijsku stanicu.

– Dale smo tada izjavu inspektoru. Nakon što sam čula da je polno uznemiravao i devojčicu od 13 godina iz okoline Novog Sada odlučila sam da vidim šta se dešava sa našom prijavom. Saznala sam da se predmet nalazi u Beogradu – navela je majka.

Devojčica, koja je sa samo 16 godina postala žrtva polnog uznemiravanja, nakon toga je osećala strah i neprijatnost i kako priča majka, potražile su pomoć psihologa.

– Najteže je bilo da joj objasnimo da ona nije ništa kriva. Srećom, moja ćerka se vrlo brzo oporavila, ali je opet potresla situacija sa devojčicom iz okoline Novog Sada – napomenula je sagovornica.

Podsećanja radi, J. A. (37) iz Kaća uhapšen je zbog sumnje da je polno uznemiravao devojčicu (13) iz Mošorina u okolini Novog Sada. Osumnjičeni je posle pet dana od hapšenja pušten na slobodu, a određena mu je mera zabrane prilaska.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: telegraf.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike