Dejan Kesar je heroj poslanik koji je sprečio krađu u tržnom centru: "Ipak je ta žena nečija majka, sestra"

17.04.2022

17:41 >> 17:52

0

Dejan, koji je danas sprečio pokušaj krađe u beogradskom tržnom centru, je opisao dramu koja se odigrala kada je naoružani lopov opljačkao jednu ženu

Dejan Kesar je heroj poslanik koji je sprečio krađu u tržnom centru:  "Ipak je ta žena nečija majka, sestra"
dejan kesar sns-rtv pancevo - Copyright Printscreen/YouTube/TvPancevo

- Istina je da sam učestvovao u današnjem događaju. Ne bih pridavao tome toliko pažnje. Uradio sam ono što bi svako trebalo da uradi. Ipak je ta žena nečija majka, sestra - rekao je narodni poslanik Dejan Kesar.

Dejan, koji je danas sprečio pokušaj krađe u beogradskom tržnom centru, opisao je za Telegraf.rs dramu koja se odigrala kada je naoružani lopov opljačkao jednu ženu.

Sve se desilo ispred Beopšoping centra. Žena je istrčala iz centra i počela da viče da su joj ukrali telefon. U tom trenutku ga je Kesar spazio i potrčao za njim. Stigao ga je na parkingu.

Printscreen/YouTube/TvAS Šabac
 

Osumnjičeni je počeo da se brani da nije on, pa je nastavio da beži, međutim Kesar ga je sustigao i zadržao dok policija nije došla.

Podsetimo, drama se desila danas oko 15 sati, kada je osumnjičeni R. V. uzeo telefon od žene koja je bila u kupovini u tržnom centru. U trenutku kada je počeo da beži kroz tržni centar sa telefonom, žena je potrčala za njim, dozivajući prolaznike u pomoć da ga uhvate.

Kada je Kesar čuo ženu kako doziva u pomoć, počeo je i on da juri za lopovom, a u trenutku kada ga je sustigao, lopov je izvadio nož i uperio ga ka poslaniku. Kesar je, kako saznajemo, uspeo da ga savlada - uhvativši ga za ruku i izbivši mu nož, te ga je potom oborio na zemlju i zadržao do dolaska policije.

Telefon je vraćen vlasnici, a osumnjičeni je priveden.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike