Filmska akcija u tržnom centru: Poslanik Dejan Kesar napadnut nožem dok je sprečavao muškarca da ukrade ženi telefon

17.04.2022

15:55

0

Narodni poslanil Dejan Kesar danas je u TC na Zvezdari sustigao lopova R.V. i zadržao ga do dolaska policije

Filmska akcija u tržnom centru: Poslanik Dejan Kesar napadnut nožem dok je sprečavao muškarca da ukrade ženi telefon
dejan kesar sns - Copyright Printscreen/YouTube/TvAS Šabac

Narodni poslanik Dejan Kesar danas je u TC na Zvezdari sustigao lopova R.V. i zadržao ga do dolaska policije, a koji je prethodno ukrao telefon od 70-godišnje M.D.

Naime, danas oko 15 časova u Beošoping centru osumnjičeni R.V. izvršio je krađu telefona od devojke M.D. U trenutku kada je osumnjičeni počeo da beži kroz tržni centar sa telefonom, devojka je počela da trči za njim, dozivajući prolaznike u pomoć da ga uhvate. Kada je narodni poslanik čuo ženu kako doziva u pomoć, počeo je i on da juri za osumnjičenim, a u trenutku kada ga je sustigao osumnjičeni V.R. je izvadio nož i uperio ka poslaniku, međutim K.D. je uspeo da ga savlada - izbio mu je nož iz ruke pa ga je potom oborio na zemlju i zadržao do dolaska policije.

Beo šoping centar Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović
 

 

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu u saradnji sa PS Zvezdara odredilo je zadržavanje u trajanju od 48 sati osumnjičenom V.R. zbog sumnje da je izvršio krivično delo razbojnička krađa iz člana 205 KZ, u kom roku će biti saslušan pred tužiocem. Tužilaštvo je naložilo da se skine video nadzor iz TC, kao i da se prikupe ostali materijalni dokazi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike