Susret dve kume završio kobno! Jelena poginula, Slavica za dlaku izbegla smrt - pijani vozač izazvao nesreću kod Obrenovca

12.04.2022

19:31

0

Na saslušanju u tužilaštvu branio se ćutanjem

Susret dve kume završio kobno! Jelena poginula, Slavica za dlaku izbegla smrt - pijani vozač izazvao nesreću kod Obrenovca
1641385295_cacak-nadjeno-telo-zene-fotorina8 - Copyright RINA

Vozač "BMW" Miloš K: (31) nalazi se u pritvoru nakon što je prošle srede oko 18 časova u Obrenovcu usmrtio Jelenu J. (58), a teško povredio njenu kumu Slavicu R. (58)

Milošu K. je tokom istrage utvrđeno da je vozio sa 2.78 promila alkohola u krvi, ali je bio i pod lekovima za smirenje. Na saslušanju u tužilaštvu branio se ćutanjem.

- Moja Slavica je još u bolnici. Danas joj operišu ruku. Ona nakon nesreće nije mogla da se pomera. A i kako bi imala je i šest polomljenih rebara. Nisam mogao da joj kažem da joj je kuma Jelena poginula. To će je dotući. Bile su nerazdvojne od prvog razreda osnove škole- kaže za "Telegraf" suprug teško povređene Slavice R.

Prema našim informacijama, Jelena J. je prošle srede stajala sa kumom Slavicom R. kada je na njih naleteo vozač "BMW".

- Prvo je udario u Jelenu koja je pored sebe držala bicikl, a zatim Slavicu. Jelena je umrla dva sata kasnije u bolnici. Slavica je primljena u bolnicu, sa teškim telesnim povredama - kažu izvori bliski istrazi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Tragedija se dogodila u sredu oko 18 časova u Obrenovcu samo nekoliko metara od dečijeg vrtića. Deca su samo 15 minuta pre nesreće puštena iz škole.

Nezvanično, Miloš je svojim vozilom prvo udario u hidrant, a zatim u žene koje su venčane kume. Kada je policija došla, prema rečima svedoka, zbog pijanstva Miloš je jedva govorio.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike