Ovo je Snežana koja je stradala u krvavom piru u Čačku: Sin presudio majci, ocu i dedi (FOTO/VIDEO)

09.04.2022

12:25

0

Autor: M. Š.

On je verovatno u naletu besa kobne noći od prisutnih ukućana tražio novac

Ovo je Snežana koja je stradala u krvavom piru u Čačku: Sin presudio majci, ocu i dedi (FOTO/VIDEO)
ubistvo Čačak - Copyright 24sedam/Ljiljana Keković Privatna arhiva

Stanovnici čačanskog naselja Atenica utonuli su u nevericu i tugu, nakon stravičnog trostrukog ubistva koje je, kako se sumnja, počinio njihov mladi komšija Ilija G. (21), sinoć pre ponoći.

On je verovatno u naletu besa kobne noći od prisutnih ukućana tražio novac, kojim je, pretpostavlja se, hteo da kupi drogu - budući da se ranije lečio od zavisnosti.

Tada je u svađi došlo do potezanja noža od kojeg su stradali njegova majka Snežana G. (49), njegov otac Milan G. (57) i Sreten (87), mladićev deda.

Ubijena Snežana radila je u B exportu u Čačku, njen suprug u Tehničkom remontnom zavodu, dok je deda Sreten bio penzioner.

Privatna arhiva
 

Ilija je nakon zločina spustio roletne, zaključao kuću, a potom otišao kod prijatelja da se presvuče, jer je nakon zločina bio krvav.

Prijateljeva majka mu je dala duksericu, nesluteći da je krv na njegovoj dukserici krv njenih komšija, a mladićevih roditelja i dede.

Scenu užasa je potom video Ilijin brat. On se iz grada vratio rano ujutru, a kada je ušao u sobu zatekao je najmilije bez znakova života, nakon čega je alarmirao policiju.

Čačanka kojoj ćerka živi u ulici gde se desio zločin kaže da se njen unuk družio svojevremeno sa ubicom i prema njenim rečima, bio je nekada izuzetno dete. Takođe navodi da je pre izvesnog vremena, da li zbog narkotika ili nečeg drugog, ležao na psihijatriji.

- Lekari najbolje znaju kakvo je bilo njegovo psihičko stanje, i šta je do ovog zločina dovelo, kaže ona za 24sedam.

Drugi komšija navodi da sa mladićevim ponašanjem duže vreme nešto nije bilo u redu.

- On je spustio roletne na kući i to je uradio između 21 i 22 časa, a brat je leševe našao u 02.00 sata posle ponoći, tako što je razvalio vrata i zatekao roditelje i dedu zaklane. Poznat je kao vrlo problematičan momak, ali niko nije očekivao da može da se desi ovakva tragedija - kaže sused.

Ilija je uhapšen nekoliko sati kasnije, uočen kako se skriva pored lokalne sale za proslavu.

Ulica u kojoj se zločin dogodio blokiran je, a samo je susedima lokalnih kuća dozvoljen prilaz.

Meštani Atenice mahom govore isto, da su šokirani krvavim događajem i da ne mogu poverovati šta se dogodilo ovoj porodici... 


Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike