Epilog tuče u Prijepolju: Četvorica u pritvoru, dvojica na slobodi

01.04.2022

12:11

0

Snimak, brutalne tuče ispred objekta, u kojoj je jedna osoba teško povređena, a petorica lakše obišao Srbiju i uznemirio javnost

Epilog tuče u Prijepolju: Četvorica u pritvoru, dvojica na slobodi
tuča - Copyright printscreen/192.rs/instagram

Sudsko veće Osnovnog suda u Prijepolju, odbilo je zahtev tužilaštva da se svim vinovnicima tuče, koja se dogodila minulog vikenda ispred jednog ugostiteljskog objekta u gradu na Limu odredi pritvor od 30 dana i potvrdilo prvostepenu odluku suda da pusti Đ. P. (20) i V. P. (19) da se brane sa slobode, dok su u pritvoru zadržani V. Š. (54), S. Š. (30), N. Š. (29) i D. B. (31).

Zbog sumnje da su počinili krivično delo nasilničko ponašanje, postupajući sudija Osnovnog suda u Prijepolju odredio je pritvor do 30 dana četvorici muškaraca koja su učestvovala u tuči, dok su Đ. P. i V. P. pušteni da se brane sa slobode, iako je tužilaštvo zahtevalo da se i njima odredi pritvor.

Kako se sumnja, verbalni sukob prvo je izbio oko ponoći u ugostiteljskom objektu između V. P. i jedne maloletne osobe, a posle toga usledila je tuča ispred lokala. Snimak, brutalne tuče ispred objekta, u kojoj je jedna osoba zadobiao teške povrede, a petorica lake obišao je Srbiju i uznemirio javnost.

Brzom reakcijom policije i tužilaštva svim vinovnicima tuče određeno je prvo zadržavanje od 48 sati, posle  čega su uz krivičnu prijavu privedeni nadležnom tužilaštvu, koje je zahtevalo pritvor od 30 dana protiv svih osoba, ali su dve osobe ipak puštene da se brane sa slobode.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike