Dvoje se brane sa slobode, ostalima pritvor do 30 dana za krvavu tuču u Prijepolju

30.03.2022

13:00

0

Autor: 24sedam

Snimak brutalne tuče obišao je Srbiju i uznemirio javnost

Dvoje se brane sa slobode, ostalima pritvor do 30 dana za krvavu tuču u Prijepolju
tuča - Copyright printscreen/192.rs/instagram

Osnovni sud u Prijepolju, odredio je pritvor od 30 dana za četvoricu mladića za koje su sumnja da su ispred ugostiteljskog objekta u ovom gradu, učestvovali u tuči koja se dogodila u noći između subote i nedelje.

U pritvoru su zadržani V. Š. (54), S. Š. (30), N. Š. (39), D. B. (31), dok su Đ. P. (20) i V. P. (19), pušteni da se brane sa slobode, iako je tužilaštvo tražilo da se i njima odredi pritvor.

Kako se sumnja, verbalni sukob prvo je izbio oko ponoći u ugostiteljskom objektu između V.P. i jednog maloletnog lica, a nakon toga usledila je tuča je ispred lokala. Snimak brutalne tuče ispred objekta, u kojoj je jedno lice zadobilo teške telesne povrede a petorica lake obišao je Srbiju i uznemirio javnost.

Hitrom reakcijom policije i tužilaštva svim vinovnicima tuče određeno je zadržavanje do 48 sati, nakon čega su uz krivičnu prijavu privedeni nadležnom tužilaštvu, koje je zahtevalo pritvor do 30 dana protiv,, međutim postupajući sudija dve osobe pustio je da se brane sa slobode, dok je četvorici odredio pritvor do 30 dana.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike