Mandara sve lošije - policija ne može da ga ispita: Dve stvari otežavaju istragu pokušaja ubistva navijača u Novom Sadu!

01.04.2022

06:02

0

Mandara se već dve nedelje bori za život

Mandara sve lošije - policija ne može da ga ispita: Dve stvari otežavaju istragu pokušaja ubistva navijača u Novom Sadu!
Milos Mandić Mandara - Copyright Foto: Facebook/Милош Мандић Мандара,

Navijač Miloš Mandić Mandara (32), koji je teško ranjen u pucnjavi pre dve nedelje u novosadskom naselju Detelinara, kako se saznaje iz Kliničkog centra Vojvodine, i dalje se bori za život i u sve lošijem je stanju.

- On je i dalje u veoma teškom stanju. Već dve nedelje se bori za život. Smešten je na Klinici za anesteziju, intenzivnu terapiju i terapiju bola gde se kontinuirano vrši praćenje opšteg stanja i vaskularnog statusa, sedacija, optimizacija hemodinamskog statusa i sprovođenje intenzivnog konzervativnog lečenja - rekli su iz Kliničkog centra Vojvodine.

Policija ga još uvek nije ispitala zbog njegovog lošeg stanja, a kako se saznaje, osim toga istragu otežava i to što nije bilo očevidaca.

- Napadači su ga danima pratili, gledali kuda se i kada kreće, i čekali da ne bude očevidaca. To je još jedna stvar koja otežava istragu - rekao je sagovornik iz istrage ovog slučaja i dodao:

- Problem je u tome što unutar Detelinare nema nadzora, nego samo na glavnom putu, te istražitelji gledaju koja vozila su prolazila, odnosno, koja su bila parkirana, pa pokušavaju da ih povežu sa napadačima. Jedina šansa im je da uspeju da označe auto u kojem su bili.

U Mandaru je pucano iz pištolja.

Da podsetimo, on je u napadu zadobio prostrelne rane potkolenice i natkolenice i povređena mu je aorta. Pucnjava se dogodila oko 6.30 časova na Detelinari. Od ranije je poznat policiji, ima nekoliko krivičnih prijava za teške telesne, drogu, oružje i osuda za ista dela, a označen je kao navijač F.K. Novi Sad.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike