"Uz vas smo uvek i zauvek": Rodbina se emotivnim porukama oprostila od poginulog Siniše!

31.03.2022

15:24

0

Poznanici su ispričali da je Siniša B. bio zaposleni u auto-servisu čiji je vlasnik bio Danijel Č., a iza sebe je ostavio suprugu i dvoje male dece

"Uz vas smo uvek i zauvek": Rodbina se emotivnim porukama oprostila od poginulog Siniše!
Copyright Ilustracija/Printscreen /globalnews.ca

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u selu Trbušac na putu Šabac - Obrenovac, poginula su trojica mladića, Danijel Č. (34) iz Prova, Damjan Š. (20) i Siniša B. (26) iz Zvezda, a teško je povređen N. B. (31) iz Lazarevca.

Naime, poznanici su ispričali da je Siniša B. bio zaposleni u auto-servisu čiji je vlasnik bio Danijel Č., a iza sebe je ostavio suprugu i dvoje male dece.

Na svom Fejsbuk profilu njegovo supruga je podelila njihovu zajedničku fotografiju, a veliki broj prijatelja i rodbine u komentarima se oprostio od tragično nastradalog mladića.

- Moje iskreno saučešće! Dušo naša, budi jaka, moraš to zbog svoja dva anđela! Ljubavi naša, mi smo uz vas sada, uvek i zauvek - samo su neki od mnogobrojnih emotivnih komentara koji stoje ispod slike.

Danijel Č. i Siniša B. poginuli su na mestu kada je došlo do nesreće, a Damjan Š. je bez svesti prevezen u šabačku bolnicu, ali nije izdržao, pa je nakon kraćeg vremena, uprkos naporima lekara, preminuo od posledica nesreće.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike