Ovo je mladić koji je nastradao u stravičnoj nesreći kod Malog Zvornika: Ivan bio sa sestrom u "BMW", zakucali se u prikolicu kamiona (FOTO)

31.03.2022

10:50

0

Na mestu suvozača bila je njegova sestra Maja, koja je dobila teške povrede i smeštena je na intenzivnu negu Opšte bolnice u Loznici

Ovo je mladić koji je nastradao u stravičnoj nesreći kod Malog Zvornika: Ivan bio sa sestrom u "BMW", zakucali se u prikolicu kamiona (FOTO)
Ivan Samardžić - Copyright Printscreen/Facebook

Na magistralnom drumu Šabac-Loznica-Mali Zvornik, na delu kod sela Sakara, nadomak Malog Zvornika, u jedan sat iza ponoći, dogodio se stravičan udes. Dvadesetdvogodišnji mladić Ivan S. dobio je smrtne povrede, a dvadesetpetogodišnja devojka teške povrede.

Mladić je bio za volanom "BMV“, koji se sudario, iz još nepoznatih razloga, sa prikolicom kamiona.

“BMV“ je bio sasvim smrskan. Mladić je, iz kola, izvučen tako što su vatrogasci sekli lim skoro sat vremena. Odvezen je, potom, do Doma zdravlja u Malom Zvorniku, gde je samo konstatovana smrt.

Printscreen/Facebook
 

Na mestu suvozača bila je njegova sestra Maja, koja je dobila teške povrede i smeštena je na intenzivnu negu Opšte bolnice u Loznici.

Nesrećni mladić je završio Šumarsku školu u Kraljevu i radio je u "Srbija šumama" u Beogradu. Rodom je iz Malog Zvornika.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike