Ćerka političara optužena za svirepo ubistvo: Tvrdila u istrazi da je zlato žrtve prodala da bi prikrila zločin!?

28.03.2022

07:36

0

Autor: 24sedam

Jelenin otac, nekadašnji poslanik, posle ćerkinog hapšenja izvršio je samoubistvo

Ćerka političara optužena za svirepo ubistvo: Tvrdila u istrazi da je zlato žrtve prodala da bi prikrila zločin!?
Ubistvo Majde Garović - Copyright Facebook/Jelena Spagovic

Suđenje Jeleni Špagović (26), optuženoj za ubistvo devizne penzionerke Majde Garović (80) u junu 2019. godine, biće održano danas u Višem sudu u Beogradu. Ona setereti da je Majdu Garović zadavila gajtanom u stanu koji je iznajmljivalala u Ševinoj ulici u Zemunu, te da je ubijenu ženu spakovala u kofer i prevezla u Krčedin, gde je njene ostatke zapalila u kontejneru.

Jelena Špagović ćerka je Saše Dujovića, nekadašnjeg poslanika i predsednika Udruženja ratnih vojnih invalida Srbije svih ratova, koji je nakon ovog zločina, 30. jula pucao sebi u glavu iz pištolja u svom stanu u Beogradu.

Foto: Facebook/Printscreen
Optužena Jelena Špagović

Optužena Jelena je pred trećim sudijom u postupku rekla da je najprecizniji iskaz dala pred istražnim tužiocem u Sremskoj Mitrovici, ali da se kaje što mu je poverovala da će sa njom biti sklopljen sporazum o priznanju krivice ukoliko bude sve lepo ispričala.

- Svesna sam činjenice da sam izvršila krivično delo, ali ne prihvatam da sam sa umišljajem ubila oštećenu na svirep način koji mi se krivičnim članom stavlja na teret prema optužnici gde se navodi da je ubistvo trajalo tri do četiri sata. Sigurna sam da nije toliko. Takođe nisam oštećenu ubila iz koristoljublja. Njen nakit koji je spao sa nje tokom tog dana jesam uzela i prodala, ali ne zbog novca nego da bi prikrila tragove zločina - rekla je okrivljena.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike