"Ceo kraj po celu noć godinama slušao tu ženu kako plače i jauče iz kuće": Dejan često pijan zlostavljao suprugu i decu!

24.03.2022

19:55

0

Dejan suprugu koja je danas popodne preminula izbo nožem noćas u Vranju

"Ceo kraj po celu noć godinama slušao tu ženu kako plače i jauče iz kuće": Dejan često pijan zlostavljao suprugu i decu!
Ilustracija - Copyright Ilustracija/ Profimedia

Dejan P. (45) je noćas u Vranju izbo nožem svoju suprugu, koja je danas popodne preminula u Nišu. To je učinio pred ćerkom koja je pokušala da je odbrani. Prema rečima rođaka ove porodice, Dejan je godinama maltretirao nesrećnu ženu i troje dece koje ima.

- Dejan je teška pijanica. Po zanimanju je moler i radio je godinama u Nemačkoj, ali su ga oterali odande i čim se vratio izbo je nesrećnicu - kaže sagovornica.

Ona ističe da nasilje u ovoj kući traje desetinama godina unazad.

- Njegov otac je takođe bio pijanica, tukao je njegovu majku, njega i brata, a sada se razboleo. Dejan se ponaša isto kao i otac. Tuče svoju ženu, ima dve ćerke, obe maltretira, a tuče i sina. Ova koja je probala da spasi majku ima samo 12 godina... Mučenica. Druga ćerka ima oko 20 godina, kao i sin - kaže ona.

Navodi da cela Ulica Maksima Gorkog u Vranju zna da je u toj kući godinama pakao.

- Svi znaju šta se dešava ovde u ulici. Mi smo rođaci i živimo nekoliko kuća od njih. Ceo kraj je po celu noć godinama slušao tu ženu kako plače i jauče iz kuće, ali niko nikada nije smeo da zove policiju. Svi smo se plašili, da ako pozovemo policiju, da će da dođe i nas da bije. Šta da vam kažem, ovo je mala sredina - kaže ona i dodaje da u jednoj istoj kući žive Dejan, njegova supruga, troje dece, njegov rođeni brat sa ženom i dvoje dece, kao i njihovi majka i otac.

Izbodena žena je operisana jutros i uprkos naporima lekara da je spasu, ona je preminula.
Podsetimo, on je noćas nožem dugim 20 centimetara izbo suprugu pred ćerkom, a devojka je povređena dok je pokušavala da zaštiti majku.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike