Srbin ubijen u Čikagu! Upucani on i žena usred firme! Ubica ispalio sebi metak u slepoočnicu! (VIDEO)

23.03.2022

06:31

0

N.M. je preminuo na putu ka bolnici, dok je devojka za sada stabilno

Srbin ubijen u Čikagu! Upucani on i žena usred firme! Ubica ispalio sebi metak u slepoočnicu! (VIDEO)
Screenshot_2 - Copyright Printscreen / NBC DFW

Muškarac iz Srbije, N.M. ubijen je danas u predgrađu ČIkaga Bur Ridž, kada je u njega pucala za sada neinditifikovana osoba.

Pucnjava se dogodila u firmi u kojoj čovek radi, a navodno je upcana  još jedna ženska osoba.

Do pucnjave je došlo u prostorijama kompanije, a Afroamerikanac osumnjičen za ubistvo je radio u istoj firmi kao vozač kamiona. Nakon kraće policijske potere na Autoputu 83, on je izvršio samoubistvo pucnjem u slepoočnicu, pred očima nekoliko policijskih patrola.

N. M. preminuo je na putu do bolnice, a zdravstveno stanje ranjene devojke, takođe Srpkinje, za sada je neizvesno. Ona se nalazi u bolnici, na intenzivnoj nezi.

Prve informacije govore da je uzrok ovog tragičnog događaja poslovni nesporazum.

Profimedia
 

 

Neimenovani kamiondžija je navodno došao u poslovnu zgradu u kojoj se nalaze kancelarije kompanije “Winners Freight”, gde je posle kraće i žustre rasprave pucao prvo u N.M., a zatim i u žensku osobu. Incident se dogodio oko 15.30 časova.

Naoružani napadač je zatim pobegao sa lica mesta i kasnije je lociran na broju 7900 u Medison ulici. Suočen sa policijom koja mu je odsekla odstupnicu i okružila ga, pozvan je da se preda, ali je osumnjičeni podigao pištolj na sebe i ispalio jedan hitac.

Proglašen je mrtvim na licu mesta, saopštila je policija.

Džon Maden, šef policije gradića Bur Ridž, na čijem se području ubistvo dogodilo, na konferenciji za štampu izjavio je kako organi reda još uvek ne znaju motive zločina. On je priznao da nije navikao na ovakve siutuacije, imajući u vidu da je Bur Ridž miran gradić u kome se ovakve stvari retko dešavaju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike