Oca ubio pored traktora, a majku u kući: "Ja sam kriv" Miloš rekao policiji i legao na zemlju posle ubistva u Bubanji (FOTO/VIDEO)

21.03.2022

17:48

0

Miloš je godinu dana boravio u Holandiji, a u Srbiju je stigao pre 15 dana

Oca ubio pored traktora, a majku u kući: "Ja sam kriv" Miloš rekao policiji i legao na zemlju posle ubistva u Bubanji (FOTO/VIDEO)
kusadak ubistvo roditelji 2103 2022 foto sivacki (6) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Miloš Ignjatović (33) ubio je, danas oko 14.30 časova, hicima iz očevog pištolja, oca Acu koji je bio pored traktora, a majku Gocu ustrelio je u kući. Goca je imala probleme sa kolenima i slabo se kretala. Zločin se dogodio u mestu Bubanja kod Smederevske Palanke, gde su Ignjatovići imali vikendicu, a motiv zločina nikom nije poznat.

Miloš je godinu dana boravio u Holandiji, a u Srbiju je stigao pre 15 dana. U Holandiji je radio u nekoj firmi, ali je izgubio posao. Kad se vratio u zemlju, očevom bratu od ujaka vratio je 400 evra, koje je ranije pozajmio za put.

Posle zločina, Miloš je dotrčao kod očevog brata od strica sav izbezumljen i rekao da je napravio glupost.

24sedam/Goran Sivački
 

- Dotrčao je kod mene i rekao "Ubio sam Acu i Gocu". Mislio sam da se zafrkava, ali kad sam ga pogledao i video da je uplakan, poverovao sam mu. Otrčao sam do njihove kuće i video Acu u lokvi krvi, a u kući i Gocu. Miloš mi je sve vreme unezvereno govorio " Ajde da pokušamo da ih oživimo". Zvao sam Hitnu pomoć i policiju i ubrzo su došli - kaže brat od strica ubijenog Milan Ignjatovič.

Kad je stigla policija Miloš se nije odupirao hapšenju. Rekli su mu da legne na pod i bacio se na zemlju. Odmah je kroz suze rekao "Ja sam kriv". Stavljene su mu "lisice" na ruke i  odveden je. a tela su poslata na obdukciju.

Prinstcreen/Facebook/Milos I.
 

- Svi smo šokirani. To je ranije bila jedna kuća. Potresen sam i ne mogu da verujem da se ovo dogodilo. Miloš ima brata lekara u Beogradu, to je Acin i Gocin drugi sin. Obavešten je i čekamo da dođe. Imali su sitna neslaganja kao u svakoj porodici, ali ovo niko nije očekivao - kroz suze priča Milan Ignjatović.

Goca i Aca su svaki dan dolazili u vikendicu u Bubanji iz Kusadka gde su imali dve lepe kuće u centru gde su živeli.

24sedam/Lj.K.
 

U Bubaniji su držali guske, koze i dolazili svaki dan kako bi održavali domaćisntvo. Jutros su stigli oko 8 sati. Pozdravili su se sa rođacima. a nekoliko sati kasnije dogodio se strašan zločin.

Aca je bio nastavnik muzičkog u školi i godinama je svirao u kafanama kao harmonikaš. Svi su ga poznavali i cenili.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike