Nikolija će svedočiti preko video-linka: Nastavljeno suđenje nasilniku iz Zablaće koji je brutalno pretukao ženu

21.03.2022

17:02

0

Ženi su konstatovane povrede opasne po život i ona je neko vreme provela u bolnici, a kasnije nastavila sa kućnim lečenjem

Nikolija će svedočiti preko video-linka: Nastavljeno suđenje nasilniku iz Zablaće koji je brutalno pretukao ženu
16478758922767673_rina-2_ff - Copyright RINA

Nakon što je nekoliko puta odloženo, danas je pred Osnovnim sudom u Čačku ponovo nastavljeno suđenje Goranu V. iz sela Zablaće kod Čačka koji je prošle godine skoro nasmrt pretukao svoju suprugu Nikoliju, inače majku četvoro njegove dece.

Na prethodnom ročištu, veštak je dao ocenu da nasilnik nije bio uračunljiv prilikom izvršenja krivičnog dela. Osnovno javno tužilaštvo, oštećena i njen punomoćnik podneli su predlog za novo veštačenje o čemu će sud odlučiti naknadno.

Iako se očekivalo da se u svojstvu posebnog svedoka preko video poziva pojavi i oštećena Nikolija, u sudnici nisu ostvareni tehnički uslovi da se taj poziv obavi. Očekuje se da se ona svoj iskaz da 13. aprila.

- Sada predstoji velika borba u kojoj se nadamo da će javna tužba ili pak sud shvatiti pravu težinu izvršenog krivičnog dela i posledice istog te da će na kraju pravda biti zaista zadovoljena - rekla je advokatica oštećene Irena Ilić.

Suđenje je, kako je kazala, otvoreno za širu javnost. Strašne scene u Zablaću potresle su čitavu Srbiju i nikoga nisu ostavile ravnodušnim kada je objavljeno da je muž nasrnuo na suprugu. Ženi su konstatovane povrede opasne po život i ona je neko vreme provela u bolnici, a kasnije nastavila sa kućnim lečenjem.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Rina

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike